Eπιτέλους! Ένας online προορισμός που κάνεις στιλάτες αγορές με τιμές… outlet!

Αυτήν την εποχή όλες οι fashion lovers επιθυμούμε να ανανεώσουμε το στιλ μας με βάση τις καλοκαιρινές τάσεις και να δημιουργήσουμε την ονειρεμένη καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα! Νεες αγορές, που θα τονώσουν τα ρούχα που ήδη έχουμε και θα μας βάλουν στον… χάρτη του στιλ για αυτό το καλοκαίρι! Πίστεψέ με δεν χρειάζεται να βγεις εκτός budget για να το καταφέρεις! Με το online shop MiaMania, μια γρήγορη ανανέωση είναι πιο εύκολη (και προσιτή) από ποτέ.

Είναι το Επίσημο Outlet House των brands BSB και Lynne. Προηγούμενες συλλογές “ξαναζωντανεύουν” μπροστά στην οθόνη σου, δίνοντας μια νέα διάσταση στη μόδα και το smart shopping, σε ένα ηλεκτρονικό προορισμό που μόνο outlet δεν θυμίζει!

Τι καλύτερο από το να έχεις την διαχρονική κομψότητα των αγαπημένων σου brands στις πιο προνομιακές τιμές, ενώ κάνεις τις αγορές σου, από την άνεση και φυσικά την ασφάλεια του σπιτιού σου! Eπίσης το φιλικό προς τον χρήστη, εύχρηστο, minimal eshop τα κάνει όλα πολύ εύκολα.

Πέρα από τις βασικές κατηγορίες με ρούχα και αξεσουάρ, εγώ έχω ήδη ανακαλύψει τις άλλες δύο αγαπημένες μου κατηγορίες και θα σου τις προτείνω, για να δεις και εσύ πως το shopping μπορείς να πάει ένα βήμα πιο πέρα με ένα μόνο… κλικ!

To special price είναι ουσιαστικά αυτό που λέει το όνομά του, όλα τα ρούχα και αξεσουάρ είναι χωρισμένα σε τιμές. Δηλαδή εδώ μπορείς να αποφασίσεις τι budget έχεις και ανάλογα να μπεις στην ειδική κατηγορία και να δεις όλες τις επιλογές! Έχεις 20€ για να πάρεις ένα δώρο σε μία φίλη ή 90€ για να βρεις το φόρεμα που θα βάλεις στο γάμο που είσαι καλεσμένη τον Ιούλιο; Μπες στην κατηγορία με τα χρήματα που θες και κάνε την αγορά σου, χωρίς να ψάχνεις και να μπερδεύεσαι. Άφθονες προτάσεις σε χρώματα, μεγέθη, σχέδια ώστε να αποφασίσεις και να αγοράσεις αυτό που αναζητάς!

To shop by είναι μία άλλη κατηγορία που πραγματικά λατρεύω, αφού είναι σαν να πηγαίνεις για ψώνια με έναν… στιλίστα! Πες μου την περίσταση, να σου πω τι θα βάλεις! Κατηγορίες ανά θέμα π.χ. ρούχα για το γραφείο, ρούχα για κοινωνικές εκδηλώσεις, ρούχα για casual style, ρούχα για γάμο ή βάφτιση. Τι πιο τέλειο από το να σου έχει ήδη κάποιος εντοπίσει και ξεχωρίσει επιλογές ώστε εσύ να βρεις αυτό που χρειάζεσαι και μην ξεχνάς, σε τιμές outlet!

ΜiaMania: Επιτέλους ένας μοναδικός outlet fashion προορισμός που ΔΕΝ θυμίζει καθόλου outlet -παρά μόνο στις τιμές! Δοκίμασέ το και βάλε την πιο στιλάτη μανία στην ζωή σου!

Και μην ξενχάς: Στο ΜiaMania  τα ρούχα έχουν έκπτωση από 40% μέχρι 60% και έχουν σταθερά και μια έxtra έκπτωση% με τη χρήση κουπονιού ΜΑΥ20.

Read More

And More