Eres: H νέα συλλογή έχει όλα όσα θες για αυτό το καλοκαίρι!

H ολοκαίνουρια συλλογή του γαλλικού brand Εres υπόσχεται να σε κάνει να νιώσεις μοναδική και αυτό το Καλοκαίρι. Οι μοντέρνες σιλουέτες και τα διαχρονικά κομμάτια, δημιουργούν το ιδανικό μοτίβο για τη φετινή σεζόν και ικανοποιούν τα γούστα κάθε γυναίκας, όπως άλλωστε συνηθίζεται κάθε χρόνο.

 

 

 

Η Eres είναι διάσημη για τις λεπτές τομές και τον κομψό σχεδιασμό της χωρίς υπερβολικές διακοσμητικές λεπτομέρειες. Η απλότητα είναι αυτή που τα κάνει τόσο ξεχωριστά και τόσο αναγνωρίσιμα. Από τα μπικίνι μέχρι τα σοφιστικέ one-pieces, η Eres Swim σου δίνει την ώθηση να ξεχωρίσεις και φέτος αλλά δεν μένει μόνο στα μαγιο.

 

 

Μία ολοκληρωμένη συλλογή με lingerie αλλά και chic homewear υπόσχονται ένα καλοκαίρι με στιλ και με όλα όσα χρειάζεσαι για μία chic γκαρνταρόμπα!Δαντέλα, μετάξι, υπέροχα prints δημιουργούν την φετινή collection που μας μαγνητίζει με το στιλ της!

 

 

Γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα, μοναδικές αποχρώσεις που απογειώνουν το φως του ήλιου και βεβαίως γαλλική φινέτσα σε όλα τα σχέδια!H Εres Summer Collection τα έχει κυριολεκτικά όλα!

Ετικέτες

Read More

And More