Eurovision 2021 – Έλενα Τσαγκρινού: ‘Εχει κατακτήσει τους fan της Eurovision με το cool style της

Η αντίστροφη μέτρηση για την Eurovision 2021 ξεκίνησε και επίσημα και όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας!Σήμερα 18 Μαΐου πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον Α’ Ημιτελικό, όπου 16 χώρες θα ανέβουν στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου.Aνάμεσα τους και η συμμετοχή της Κύπρου με την Έλενα Τσαγκρινού να διεκδικεί την θέση της στο τελικό με το κομμάτι:  El Diablo.

Η Έλενα για την on stage εμφάνιση της έχει εμπιστευτεί την σχεδιάστρια Celia Kritharioti και θα φοράει ένα υπέροχο couture embellished body με κρόσια σε silver απόχρωση κάνοντας μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις όπως έχουμε δει και στις πρόβες.

Παρόλα αυτά Eurovision δεν είναι μόνο η σκηνή αλλά και πολλά ακόμη events για να προωθήσουν οι χώρες το τραγούδι τους, να μάθει ο κόσμος τις αποστολές και βεβαίως να γίνουν οι απαραίτητες δημόσιες σχέσεις. Η ‘Eλενα Tσαγκρινού για όλες αυτές τις εμφανίσεις, έχει επιλέξει ένα street style cool στιλ, που της πάει πάρα πολύ και φαίνεται να έχει κατακτήσεις τους fan του διαγωνισμού με τις στιλιστικές επιλογές.

Φωτογραφίες : @elenatsagkrinou_official

 

 

 

Φόρμες, βερμούδες, basket hats, κορμάκια, sneakers, pastel jeans, ανοιξιάτικα πουλόβερ και γενικά ένα style που στηρίζεται στο athleisure και το pop με ένα πολύ στιλάτο συνδυασμό την έχουν κάνει να ξεχωρίζει.

 

Να της ευχηθούμε καλή επιτυχία απόψε και περιμένουμε και άλλες τέτοιες εμφνίσεις που μας αρέσουν πολύ!

 

 

 

Read More

And More