Eβδομάδα Μόδας Νέα Υόρκη: Tα fashion brands που ξεχώρισαν

Η Εβδομάδα Μόδας στην Νέα Υόρκη έχει ξεκινήσει με λίγα show να γίνονται κανονικά ενώ οι περισσότεροι σχεδιαστές παρουσιάζουν τις συλλογές τους digital. Μέσα από το πλήθος των collection θα αναδειχθούν οι νέες τάσεις και βεβαίως τα νέα ταλέντα που θα απασχολήσουν τον κόσμο της μόδας από εδώ και πέρα. Πάμε να ρίξουμε μία ματιά σε μερικά fashion brand που έχουν ξεχωρίσει για την δημιουργικότητα τους και σίγουρα θα δούμε πολλές φορές στον μέλλον.

Sandy Liang

 

 

Η σχεδιάστρια δήλωσε ότι σχεδιάζει με βάση τι φοράει στην πραγματική της ζωή και τι ονειρεύεται να φορέσει. Φούστες σε όλο τους το μεγαλείο επανέρχονται στην καθημερινότητα  μας για every day σύνολα αλλά και πιο επίσημες εμφανίσεις καθώς και πλεκτά αλλά και fur tops που κάνουν την διαφορά. Σκοπός της να μας ντύσει όμορφά όχι μόνο μέσα στην καραντίνα αλλά και μόλις βγούμε από αυτή.

Ulla Johnson

Η Ulla Johnson είναι η βασίλισσα του boheme. Η σχεδιάστρια που εδρεύει στο Μπρούκλιν λατρεύει τις αέρινες γραμμές και το… βελονάκι. Αυτή η χειροτεχνία είναι αναπόσπαστο μέρος του οράματος Ulla Johnson και δουλεύει με γυναίκες σε όλο τον κόσμο. Τα κομμάτια με βελονάκι δημιουργούνται στο Μπρούκλιν. Τα λευκά είδη διακοσμούνται χειροποίητα στην Ινδία και κάποια κομμάτια της φτιάχνονται από τεχνίτες στην Ουρουγουάη. Αυτό το είδος προσοχής στη λεπτομέρεια, με επίκεντρο την παγκόσμια ευαισθητοποίηση, είναι ο σύγχρονος ορισμός της πολυτέλειας για την σχεδιάστρια.

Victor Glemaud

 

 

 O Victor Glemaud έχει αγάπη στο πλεκτό ρούχο. Ο σχεδιαστής δημιούργησε μία συλλογή με πλεκτά αφιερωμένη στην… Ελπίδα κάτι που όλοι έχουμε και πιστεύουμε αυτές τις δύσκολες μέρες. Η συλλογή από κυρίως από μαλλί και βαμβακερό κασμίρι ενώ χρησιμοποιεί καινοτόμες τεχνικές πλεκτών που φέρνουν στα υφάσματα σε πολύ νέο ύφος.

Αυτή η σεζόν θα λανσάρει για πρώτη φορά μια συλλογή καπέλων και την πρώτη συνεργασία παπουτσιών με ένα brand από την Νιγηρία. Άνετα ρούχα καλής ποιότητάς είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεται η αγορά αυτή την στιγμή.

 

Read More

And More