‘Eχεις απορίες για το στιλ σου; Η fashion editor απαντάει σε όλα

Τώρα έχεις και εσύ τον προσωπικό σου στιλίστα. Στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου: για ρούχα και αξεσουάρ που έχεις στην ντουλάπα σου και σκέφτεσαι πώς θα τα συνδυάσεις σωστά ή αν πρέπει να τα αποχωριστείς, για νέες αγορές που θες να κάνεις ή για κάποιες που ήδη έκανες και τώρα δεν είσαι σίγουρη αν θα συνδυαστούν με τα ρούχα που ήδη έχεις, γενικά στείλε ό,τι σε απασχολεί για το στιλ σου στο styling@tlife.gr και φωτογραφίες αν θες ( δημοσιεύουμε μόνο όταν θες) και η fashion editor του Τlife Σοφία Σούζα θα σου απαντήσει προσωπικά σε όποια στιλιστική απορία έχεις! Τέλειο;

Ερώτηση 1
Γεια σας αγόρασα πρόσφατα ένα μπορντό σακάκι με μανίκι τρία τέταρτα. Πως μπορω να το συνδυάσω; Είναι καλή επιλογή;

Απάντηση
Φίλη μας ένα τέτοιο σακάκι για να αποκτήσει ένα πιο fashion ύφος πρέπει να κάνεις ενα πιο χαλαρό styling με basic κομμάτια και να αποφύγεις ladylike συνδυασμούς. Φόρεσε το με τζιν και μαρινιέρα ή με floral φορέματα και chunky booties δίνοντας του ένα πιο urban style.

Eρώτηση 2
Καλησπέρα ! Ονομάζομαι Δήμητρα. Είμαι 16 χρονών, ύψος 1.61, βάρος 59 κιλά, καστανά μάτια, καστανά μαλλιά. Θέλω να συνδυάσω ένα τζιν αμάνικο για να φοράω στο σχολείο ή όταν βγαίνω και δεν έχω καμία ιδέα, δεν ξέρω κι όλας αν μου ταιριάζει..! Θαυμάζω τις ιδεες σας..θέλω να μου δώσετε εσείς σαν ειδικές κάποιες.. ελπίζω να έχω απάντηση σύντομα με όσες περισσότερες ιδέες μπορείτε. Καλή συνέχεια.. ευχαριστώ!

Απάντηση
Φίλη μας το τζιν γιλέκο μπορείς να το φοράς με όλα τα ασπρόμαυρα σύνολα σου -π.χ. μαύρο παντελόνι με λευκό t -shirt και sneakers, με υφασμάτινο παντελόνι χρωματιστό, μαρινιέρα και το γιλέκο σου ή πάνω απο girly φορέματα ή φούστες με desert flat booties.

Ερώτηση 3
Θέλω να μου πείτε πως να φορέσω ένα κλασικό δερμάτινο σακάκι στο χρώμα του πάγου!

Απάντηση
Φίλη μας, προσπάθησε να δώσεις στο jacket σου ένα πιο rock style. Συνδύασέ το με λευκό t-shirt, jean παντελόνι και sneakers και βάλτο στην καθημερινότητα σου με cool styling.

Ερώτηση 4
Έχω μία ροζ μάλλινη μπλούζα και δεν μπορώ να τη συνδυάσω με τίποτα. Με τι παντελόνι να τη φορέσω και με τι παπούτσια;

Απάντηση
Φόρεσε την μπλούζα σου σε ένα cool χαλαρό style με γκρι crop παντελόνι και sneakers. Επίσης, φόρεσέ την με τζιν παντελόνι και loafers. Γενικά μπορείς να την χαρείς φέτος γιατί είναι το χρώμα της σεζόν. Η απόλυτη τάση είναι ροζ με κόκκινο, οπότε αν θες τόλμησε και μία εμφάνιση με κόκκινο παντελόνι.

Ερώτηση 5
Καλησπέρα σε όλη την ομάδα! Για ακόμη μια φορά θα σας εκφράσω μια απορία μου. Έχω ένα πουκάμισο animal print (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) που δένει με φιόγκο στο λαιμό. Θα ήθελα να μου πείτε με τι να το συνδυάσω. Είμαι 48 ετών, 55 κιλά και ντύνομαι νεανικά! Ευχαριστώ πολύ!

Απάντηση
Φίλη μας δεν μας εξηγείς τι animal print έχει το πουκάμισό σου (leopard ή κάτι άλλο), παρόλα αυτά θα σου προτείνουμε ένα safe συνδυασμό που πάει με όλα. Θα συνδυάσεις το πουκάμισο σου με crop μαύρο παντελόνι και classic γόβες, για να έχεις ένα chic σύνολο που μπορείς να φορέσεις στο γραφείο, σε ένα κάλεσμα ή έξω για ένα ποτό. Γενικά όταν φοράμε animal print δεν φορτώνουμε το look με πολλά αξεσουάρ, οπότε κράτησε black bag και πρόσθεσε ίσως ένα ζευγάρι κρίκους σε medim size!

Eρώτηση 6

Γεια σας! Είμαι 65 ετών. Θα ήθελα να φορέσω φούστα. Τι θα μου προτείνατε; Μίντι ή μάξι;

Απάντηση

Φίλη μου μπορείς να φορέσεις και τις δύο εκδοχές αν και τώρα αυτή την εποχή βολεύει η midi με μπότες που έχουν μέτριο τακουνι και ένα παλτό από πάνω. Ασε τις maxi για πιο καλοκαιρινά σύνολα με πουκάμισο και flat shoes.

 

 

 

 

 

Read More

And More