FRNC: Ανακάλυψε τις must have τσάντες της σεζόν και δες τα πιο ωραία σχέδια!

Ένα από τα αξεσουάρ που δεν ξεχνάμε σε καμία εμφάνισή μας είναι η τσάντα. Πέρα από το στιλ που προσθέτει στο ντύσιμό μας, έχει πρακτική αξία, καθώς μας βοηθάει να έχουμε μαζί μας όλα τα απαραίτητα κατά τη διάρκεια της μέρας. Κάθε σεζόν οι τάσεις διαφοροποιούνται, έτσι φέτος θα δούμε κλασικές και διαχρονικές τσάντες που όλες μας αγαπάμε, αλλά και ιδιαίτερες προσθήκες που θα δώσουν στο outfit μας μια πιο ενδιαφέρουσα όψη. Τώρα ειδικά που είναι η αρχή της σεζόν και ψάχνεις την τσάντα που θα αποκτήσεις, χρειάζεσαι μία βοήθεια ώστε να ενημερωθείς για τα trends και να επενδύσεις στη σωστή!

Σήμερα, λοιπόν, θα ανακαλύψουμε μαζί μία από τις πιο ωραίες συλλογές για τη νέα σεζόν από την εταιρεία FRNC, που ξεχωρίζει ήδη στην αγορά και λατρεύουν οι celebrities! Τα σχέδια της νέας collection είναι σύμφωνα πάντα με τα trends, αλλά και με φοβερή ποιότητα.

Η υψηλή ποιότητα στις τσάντες, όπως ξέρουν όλες οι γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, συνδυάζεται απόλυτα με τη σωστή δεξιοτεχνία και τις φίνες λεπτομέρειες. Oι τσάντες FRNC είναι 100% χειροποίητες στην Ελλάδα, με πολλά σχέδια για κάθε ύφος και στιλ. Σίγουρα θα βρεις την τσάντα που χρειάζεσαι και μάλιστα σε απίστευτη σχέση ποιότητας και τιμής –γιατί το value for money είναι μία από τις πιο ισχυρές αξίες σήμερα.

Η FRNC συλλογή θα δώσει κομψότητα στα καθημερινά σου σύνολα και θα κάνει update πολλά κομμάτια της ντουλάπα σου με μία μόνο κίνηση!

Ας δούμε τις must have τσάντες της σεζόν και τα μοναδικά σχέδια που μας προτείνει η FRNC!

Καπιτονέ

Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περιμένει τα χέρια σου τον φετινό χειμώνα! Το καπιτονέ ύφασμα κάνει την εμφάνισή του σε κάθε είδους τσάντα: από totes και χιαστί μέχρι βραδινά clutches. Ένα new entry που αξίζει να δοκιμάσεις και να κρατήσεις με σχεδόν όλα σου τα look και γιατί όχι να το συνδυάσεις με το καπιτονέ παλτό σου που επίσης είναι trend!

Mεγάλα clutch

Εδώ και δύο σεζόν μονοπωλούν το street style με τις influencer να τα λατρεύουν. Τα clutch μεγαλώνουν και γίνονται και καπιτονέ ώστε να ακολουθήσουν το trend που φέτος είδαμε παντού -από παλτό μέχρι τσάντες. Μην τα κρατήσεις μόνο με τα βραδινά σου σύνολα. Δοκίμασε να τα φορέσεις και με φόρμες ή χαλαρά denim σύνολα. Τα πιο ωραία χρώματα –εκτός από το κλασικό μαύρο– θα τα βρεις στη νέα FRNC συλλογή.

Backpacks

Αξεπέραστη επιλογή για casual ντύσιμο εδώ και πολλές σεζόν, φέτος όμως η συλλογή της FRNC τo πάει ένα βήμα παραπέρα με πολλά σχέδια που θα ανανεώσουν κάθε σου εμφάνιση και θα δώσουν τη χαλαρή νότα που θέλεις και, κυρίως, θα σου χαρίσουν άνεση και στιλ με μία μόνο κίνηση!

Στρογγυλές  τσάντες

Ένα σχήμα που σπάνια συναντάμε σε χειμερινές τσάντες, αφού την έχουμε συνηθίσει κυρίως σε καλοκαιρινές ψάθινες εκδοχές. Φέτος κάνει δυναμική εμφάνιση και στα winter catwalks! Δερμάτινες, σε καφέ κυρίως απόχρωση, θα απογειώσουν τα χειμερινά σου look ενώ στην collection της FRNC τα σχέδια που θα δεις θα σε πείσουν να την κρατήσεις όλη μέρα.

Lady style

Τσάντες για όλη την ημέρα με κομψό σχέδιο και υπέροχα υλικά. Τote bags ή shopping bags με croco effect ή μαλακό δέρμα, θα ολοκληρώσουν την καθημερινή σου εμφάνιση με απόλυτο στιλ. Δες όλα τα  νέα σχέδια στην FRNC και απόκτησε φέτος μία τσάντα που θα κρατάς για πάντα!

 

 

Read More

And More