Fashion Awards: Ο Demna Gvasali η Bella Hadid και η Miuccia Prada ανάμεσα στους φετινούς υποψήφιους

Τα φετινά Fashoin Awards θα γίνουν 5 Δεκεμβρίου στο Albert Hall και η λίστα με τους υποψήφιους στις κατηγορίες έχει πολύ μεγάλα ονόματα! Αναμένεται μία λαμπερή βραδιά με την Α-list της παγκόσμιας μόδας να δίνει το παρών στο Λονδίνο!

Getty Images

Getty Images

 

O σχεδιαστής Demna Gvasalia για το Balenciaga, ο Jonathan Anderson για  το δικό του brand JW Anderson και τον οίκο Loewe, ο Matthieu Blazy για τον Bottega Veneta, η Miuccia Prada και ο Pierpaolo Piccioli για τον Valentino είναι υποψήφιοι για τον Σχεδιαστή της Χρονιάς στα Βραβεία Μόδας του British Fashion Council (BFC) 2022.

Τα βραβεία, τα οποία συγκεντρώνουν κεφάλαια για το Ίδρυμα BFC, ψηφίζονται από περισσότερα από 1.000 μέλη της διεθνούς βιομηχανίας. Ο Kim Jones κέρδισε περσινό μεγάλο βραβείο για τον Σχεδιαστή της Χρονιάς το 2021.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nensi Dojaka (@nensidojaka)

Οι: Ahluwalia, Chopova Lowena, Nensi Dojaka, SS Daley και Wales Bonner είναι υποψήφιοι για το BFC Foundation Award, το οποίο αναγνωρίζει έναν αναδυόμενο σχεδιαστή που τους τελευταίους 12 μήνες είχε «μεγάλο δημιουργικό αντίκτυπο στην παγκόσμια μόδα». Η Nensi Dojaka κέρδισε το βραβείο πέρυσι.

 

Splash/Ideal Images

 

Μεταξύ των υποψηφίων για το μοντέλο της χρονιάς είναι οι: Bella Hadid, Paloma Elsesser και Adut Akech. Τα βραβεία του 2022 περιλαμβάνουν επίσης 15 Leaders of Change: τους σχεδιαστές, τις επωνυμίες, τους δημιουργικούς και τα άτομα που δημιούργησαν θετικές αλλαγές στη βιομηχανία της μόδας τον περασμένο χρόνο σε τρεις κατηγορίες: περιβάλλον, άνθρωποι και δημιουργικότητα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία την μεγάλη αυτή βραδιά!

Read More

And More