Trend Alert!

Floral: Το αγαπημένο ανοιξιάτικο trend είναι και φέτος στα must της σεζόν

Tα floral δεν λείπουν σχεδόν ποτέ από τις ανοιξιάτικες τάσεις. Ρομαντικά μικρά ή με έντονα μοτίβα φέτος τα floral θα φορεθούν πολύ! Αέρινα φορέματα, φούστες ή πουκάμισα με αυτό το αναζωογονητικό print κατέκλυσαν τις πασαρέλες και έδωσαν το πιο χαρούμενο ύφος στις τάσεις. Λουλούδια για να νιώσουμε επιτέλους πιο όμορφα να μας φτιάξει η διάθεση και κυρίως να καταλάβουμε ότι αφήνουμε πίσω αυτό τον δύσκολο χειμώνα και μία νέα εποχή έρχεται. Ας δούμε μαζί τι μας έδειξαν οι οίκοι με αυτό το αγαπημένο μας print.

Στον οίκο Valentino τα μακριά φορέματα ήταν ανθισμένα με πολλά χρώματα και αέρινες γραμμές, με τα μοντέλα να μοιάζουν με νεραΐδες του δάσους.

Στον Αrmani το σοφιστικέ ύφος συναντά το χαρούμενο μοτίβο των floral σε black & white σύνολα που αποπνέουν chic αέρα και εκλεπτυσμένο στιλ.

Για την Isabel Μarant τα λουλούδια φέτος ήταν μονόδρομος και έτσι μας έδειξε ολόσωμες φόρμες, φορέματα και top με αυτό το μοτίβο κάνοντάς μας να θέλουμε να τα φοράμε όλη μέρα.

Για τους Dolce & Cabbana τα διαφορετικά floral μοτίβα ενώνονται σε ένα patchwork που χαρακτήρισε και όλη τους την καλοκαιρινή συλλογή και μας προτρέπουν να είμαστε τολμηρές και να το δοκιμάσουμε.

Read More

And More