GNTM:Tα εντυπωσιακά σύνολα του μεγάλου τελικού!

Η Βίκυ Καγιά και η Genevieve Majari, πάντα με υπέροχο στιλ, για μία ακόμη φορά έκλεψαν τις εντυπώσεις στο μεγάλο τελικό του GNTM φορώντας εντυπωσιακά σύνολα! Εμείς σου έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για τις στιλιστικές τους επιλογές!Ας τα δούμε όλα και ας πάρουμε ιδέες για γιορτινά σύνολα μέρες που είναι!

H Βίκυ Καγιά με εκπληκτικό κουστούμι Louis Vuitton και sparkling skiny φουλάρι σε ένα απόλυτο masculine style, συνδυασμένο με γόβες Migato. Η Genevieve Majari με λευκό σύνολο ChrisP, ντραπέ λευκό φόρεμα και crop blazer με τονισμένους ώμους που συνδύασε με Dr Martnes και κοσμήματα Georg Gensen.

Η Βίκυ Καγιά με signature υπέροχο μαύρο φόρεμα του σχεδιαστή Jacquemus με τέλειο cut στο πάνω μέρος που συνδύασε με κοσμήματα Κessaris και πέδιλα Isabel Marant.

H Genevieve Majari με κόκκινο φόρεμα σε αμπιρ γρμμή με δαντελένιο top και bell μανίκια Christos Kostarelos.

Η Bίκυ Καγιά με μαύρο φόρεμα που έχει φτερά στο τελείωμα του και ντραπέ σχέδιο στο top Enny Monaco, συνδυασμένο με πέδιλα Migato

H Genevieve Majari με sequin φόρεμα Celia Dragouni που συνδύασε με latex κολάν και combat boots Dr Martens.

H Βίκυ Καγιά με couture φόρεμα όλο μαύρη μεταξωτή δαντέλα, διακοσμημένο με 150,000 κρύσταλλα Swarovski και one shoulder cutout Vrettos Vrettakos συνδυασμένο με πέδιλα Migato.

Η Bίκυ Καγιά με couture δημιουργία Celia Kritahrioti σε ροχ χρώμα όλη με φτερά συνδυασμένη με mules Anina Muaddi.

H Genevieve Majari με κουστούμι Sotiris Georgiou σε magenta απόχρωση που συνδύασε με κοσμήματα Georg Jensen.

 

Read More

And More