Garden Euphoria: Ο Βασίλης Ζούλιας εντυπωσίασε για μία ακόμη φορά με την αριστοκρατική συλλογή του

Ο μακροβιότερος θεσμός του κλάδου της μόδας στην Ελλάδα, Athens Fashion Week επέστρεψε ανανεωμένος, με καλοκαιρινή διάθεση και μας υπόσχεται 5 μέρες γεμάτες δημιουργικότητα, λάμψη και πολλές εκπλήξεις. Κεντρικό σημείο διεξαγωγής της Εβδομάδας Μόδας θα είναι για πρώτη φορά το “The Ellinikon Experience Park” που βρίσκεται εντός του The Ellinikon.

H δεύτερη μέρα της 32ης Athens Fashion Week, ξεκίνησε με τις δημιουργίες του Vassilis Zoulias και με την Pret-a- porter συλλογή Maison Zoulias με όνομα «Garden Euphoria», A/W ’23-’24.Η μοναδική αισθητική και το απαράμιλλο στυλ του αγαπημένου σχεδιαστή μόδας Vassilis Zoulias αποτυπώθηκε περίτεχνα για μία ακόμη φορά σε μία collection που μας μάγεψε.

 

Tα pied de poule σύνολα άνοιξαν το show συνδυασμένα με γάντια υπέροχες τσάντες και τις signature γόβες του σχεδιαστή.

 

 

Ακολούθησαν υπέροχα floral σε χειμερινές αποχρώσεις συνδυασμένα με sequin κομμάτια και μπροκάρ δημιουργίες.

 

Tα έντονα χρώματα κυριάρχησαν στην συλλογή ενώ ξεχώρισαν τα ντραπέ σχέδια και oι full skirts.

Τailored σακάκια και υπέροχες κάπες ολοκλήρωσαν την collection, ενώ το show έκλεισε με μία σειρά από iconic μαύρα φορέματα.

 

Τα ευφάνταστα κοσμήματα του Περικλή Κονδυλάτου στόλισαν με μοναδικό τρόπο για μία ακόμα φορά την collection και μας εντυπωσίασαν τόσο τα υλικά όσο και τα σχέδια της jewerly συλλογής.

 

Ο Βασίλης Ζούλιας με αυτή τη συλλογή pret a porter μας ταξίδεψε για μία ακόμα φορά στον ρομαντικό σύμπαν του!

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More