Gigi Hadid: Λανσάρει την δική της συλλογή με ρούχα;

To διάσημο μοντέλο  Gigi Hadid σε πρόσφατη συνέντευξη της άφησε να εννοειθεί ότι ξεκινά ένα έο project και πρόκειται να λανσάρει τη δική της σειρά ρούχων.

Φωτογραφίες Splash

Δεν είναι η πρώτη φορά που το διάσημο μοντέλο ασχολείται με τον σχεδιασμό ρούχων, στο παρελθόν συνεργάστηκε με την αμερικανική εταιρεία Tommy Hilfiger για τέσσερις σεζόν και με τα γυαλιά Vogue το 2017. Και τα δύο έργα έτυχαν καλής υποδοχής. η συλλογή των γυαλιών ηλίου εξαντλήθηκε σχεδόν αμέσως.

Η Hadid έχει περισσότερους από 73 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, στους οποίους σίγουρα θα ελπίζει ότι η νέα σειρά θα αρέσει, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το νέο βήμα της ενώ μυστήριο παραμένεουν το όνομα και η ημερομηνία κυκλοφορίας της συλλογής.

Η Hadid έχει άφθονη εμπειρία στη βιομηχανία της μόδας, έχοντας ξεκινήσει το μόντελινγκ σε ηλικία 2 ετών, όταν την εντόπισε ο Paul Marciano της Guess και έγινε πρόσωπο της Baby Guess. Σταμάτησε για να επικεντρωθεί στη σχολική της δουλειά, πριν επιστρέψει στη βιομηχανία το 2011 σε ηλικία 16 ετών. Μαζί με την αδερφή της, Bella Hadid, η Gigi είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μοντέλα στον κόσμο, με την περιουσία της να υπολογίζεται στα 29 εκατομμύρια δολάρια.

Read More

And More