Gigi Hadid: Σε λίγες μέρες λανσάρει συλλογή με μαγιό

Η Francesca Aiello, ιδρύτρια των Frankies Bikinis, γνωρίζει την Gigi Hadid από τότε που ήταν στην όγδοη δημοτικού στο σχολείο στο Μαλιμπού. «Είναι  ηγέτης, είναι αυθεντική και πάντα ο εαυτός της από την ημέρα που τη γνώρισα, σκληρά εργαζόμενη, απίστευτα έξυπνη και ο τύπος του ανθρώπου που κάνει τα πάντα για να κάνει τους ανθρώπους γύρω τους να αισθάνονται αγαπητοί και άνετα» λέει η Aiello για την φίλη της.

Πλέον και  οι δύο γνώρισαν επιτυχία στη βιομηχανία της μόδας: η Gigi ως διεθνές σούπερ μοντέλο και η Francesca —ή Frank, όπως την αποκαλεί η Gigi— ως η δύναμη πίσω από το fashion brand με μαγιό, Frankies Bikinis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankies (@frankiesbikinis)

Tώρα οι δύο φίλες συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μία συλλογή που έχει στοιχεία από αυτή τους την σχέση. Η Gigi λέει σχετικά:  «Η δημιουργία αυτής της συλλογής ήταν τόσο ιδιαίτερη γιατί υπάρχουν τόσες πολλές λεπτομέρειες που ενσωματώσαμε σε κάθε κομμάτι που είναι προσωπικές τόσο για τη φιλία μου με την Frank όσο και για την προσωπική μου ζωή».

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankies (@frankiesbikinis)

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Book Business Art Fashion (@bbafmagazine)

Οι δύο φίλες συναντήθηκαν στην Νέα Υόρκη και σχεδίασαν ολόκληρη τη συλλογή σε μία μόνο μόνο συνάντηση. Το προσωπικό στυλ της Gigi αντικατοπτρίζεται στη συλλογή με λεπτομέρειες όπως τα floral prints και τα frills που απαλύνουν τις statement σιλουέτες. «Ό,τι σχεδιάσαμε δημιουργήθηκε για να μπορεί ο καθένας να το φοράει και να αισθάνεται αυτοπεποίθηση και αυτός ακριβώς είναι ο τρόπος με τον οποίο η Gigi κάνει τους πάντες γύρω της να νιώθουν – ενδυναμωμένοι, σίγουροι και αγαπημένοι» λέει η Francesca Aiello για το super model.

 

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankies (@frankiesbikinis)

Ο Frankie και η Gigi φωτογραφήθηκαν οι ίδες για την καμπάνια από μια άλλη στενή φίλη, την Alana O’Herlih. Τα Frankies Bikinis X Gigi Hadid κυκλοφορούν στις 17:00 (BST) στις 11 Μαΐου, και μπορείτε να τα δείτε όλα στο επίσημο site του brand.

 

Read More

And More