Gwyneth Paltrow: Γυρνάει πίσω στον χρόνο και ξαναφοράει όλα τα iconic look της- Ένα video που πρέπει να δεις!

Η Gwyneth Paltrow για την εορταστική καμπάνια της Goop, αποφάσισε να γυρίσει πίσω στον χρόνο και να φορέσει ξανά μερικά από τα πιο iconic look της, αυτά δηλαδή που την έχουν χρήσει fashion icon εδώ και πολλά χρόνια! Το concept είναι τέλειο, γύρω από ένα στολισμένο τραπέζι κάθεται η Paltrow, φορώντας μερικά εμβληματικά και αξέχαστα outfit με το ίδιο ακριβώς styling, ίδια ρούχα, μαλλιά, κοσμήματα, είναι φοβερό! 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη goop (@goop)

Ξεκινάει με ένα look του σήμερα, fur vest σε μαύρο χρώμα και κλασικό παντελόνι και συνεχίζει με τα σύνολα από το παρελθόν.Βεβαίως δεν θα μπορούσε να μην βάλει το ροζ ταφταδένιο φόρεμα Ralph Lauren, που φόρεσε όταν κέρδισε το Όσκαρ το 1999. Στο video, έκανε το ίδιο hairstyle που είχε τότε στην απονομή, αλλά χωρίς τα κοσμήματα διότι τα είχε δανειστεί εκείνη την βραδιά από το brand Ηarry Winston.Το φόρεμα πάντως το έχει στην ντουλάπα της!

Στην συνέχεια την βλέπουμε με το γούνινο παλτό που φορούσε σαν Margot Tenenbaum στην ταινία του Wes Anderson το 2001: The Royal Tenenbaums, ένα τέλειο σύνολο που σέταρε με καρέ περούκα, όπως και ηρωίδα της ταινίας!

Κάνει ένα πέρασμα από τα 90’s φορώντας leather jacket, λευκό t-shirt και γυαλιά ηλίου με χρωματιστό φακό, ένα trend που και τώρα είναι huge.Φοράει ένα gym look φόρο τιμής στο healthy way of life που στηρίζει Goop, ενώ κλείνει το video με ένα tartan γκρι σετ κρατώντας την μάσκα που φοράς σαν Pepper Potts στο blockbuster: Iron Man.

Φανταστικό!

Κεντρική φωτογραφία Getty Images

 

 

Read More

And More