Gwyneth Paltrow και Juliette Binoche με ultra chic style στο show του Giorgio Armani

Η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής συνεχίζεται στο Παρίσι και κάθε μέρα έχουμε εντυπωσιακά show με διάσημες καλεσμένες που τιμούν τους σχεδιαστές με την παρουσία τους στο front row. Χθες ο Giorgio Armani παρουσίασε την Haute Couture SS24 συλλογή του και καλεσμένες ήταν η Gwyneth Paltrow με την Juliette Binoche, που παρέδωσαν μαθήματα στιλ με τις εμφανίσεις του.

Photo by Jacopo Raule/Getty Images

H Paltrow διάλεξε ένα statement κομμάτι του σχεδιαστή, ένα βελούδινο παντελόνι που συνδύασε με σατέν σακάκι και classic παλτό σε ένα ultra chic style.Το βελούδο είναι ένα ύφασμα που δεν λείπει από καμία συλλογή του Armani, δίνοντας πολυτέλεια στα outftits.

Photo by Pascal Le Segretain/Getty Images

H Juliette Binoche επέλεξε ένα leather jacket που συνδύασε με maxi φούστα και embellished pumps, ενώ την διαφορά εδώ κάνουν τα δερμάτινα γάντια.

REUTERS/Benoit Tessier

 

 REUTERS/Benoit Tessie

 

REUTERS/Benoit Tessier

 

 REUTERS/Benoit Tessier

Ο Giorgio Armani για την φετινή του συλλογή  επέλεξε μία… παρέλαση (92 περάσματα) μεμονωμένων εμφανίσεων στο catwalk, η μία διαφορετική από την άλλη.

 REUTERS/Benoit Tessier

O σχεδιαστής δήλωσε για αυτό το concept: “H συλλογή μιλά για πολλές διαφορετικές γυναίκες, που αφηγούνται διαφορετικές ιστορίες, χωρίς ενιαία έμπνευση ή θέμα – είμαι σίγουρος ότι ο κόσμος θα πει ότι αυτό δεν είναι καθόλου Armani”.

 REUTERS/Benoit Tessier

 

REUTERS/Benoit Tessier

Ξεχώρισαν τα headpieces, τα epic φορέματα της collection αλλά και τα κεντήματα στα couture items της συλλογής.

Kεντρική φωτογραφία Photo by Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images

 

Read More

And More