H Bασίλισσα Ελισάβετ θα επιλέξει ένα κόσμημα με πολύ νόημα στην κηδεία του Πρίγκηπα Φίλιππου

Έχει περάσει σχεδόν μια εβδομάδα από τότε που ο πρίγκιπας Φίλιππος πέθανε, η κηδεία του θα συμβεί το Σάββατο 17 Απριλίου στο Κάστρο του Windsor, και μόνο 30 καλεσμένοι θα παρευρεθούν, σύμφωνα με τους ισχύοντες περιορισμούς του Covid.

Θα υπάρχει ένας αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας, που σημαίνει ότι ο Πρίγκιπας Χάρι και ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν θα φορούν το ίδιο outfit, με τον Χάρι επιλέγει ένα κοστούμι και τον Γουίλιαμ στρατιωτική στολή (ο πρώτος αφαιρέθηκε από τους στρατιωτικούς τίτλους του μετά την αποχώρησή του από τα καθήκοντά του).

 

Όσο για τη βασίλισσα Ελισάβετ Β ‘, είναι πολύ πιθανό ότι θα φορέσει μια μαύρη στολή καθώς και κοσμήματα που έχουν ιδιαίτερο νόημα για αυτήν και τον αείμνηστο Δούκα του Εδιμβούργου.

Ο Bethan Holt, συγγραφέας του The Duchess of Cambridge: A Decade of Royal Modern Style, δήλωσε σε σχετική του συνέντευξη: «Ίσως δούμε τη βασίλισσα να επιλέξει την καρφίτσα Diamond Clematis που φορούσε όταν ανακοινώθηκε η δέσμευσή της ή το βραχιόλι που ο Philip σχεδίασε για αυτήν ως δώρο γάμου με διαμάντια από τη συλλογή της μητέρας του’’ κοσμήματα με μεγάλη συναισθηματική αξία για εκείνη!

Read More

And More