H Boss ανακοίνωσε τον Ferdnado Alonso ως brand Ambassador!

Η BOSS ανακοίνωσε με μεγάλη χαρά μια μακροχρόνια συνεργασία με τον δύο φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή της Formula 1TM Fernando Alonso. Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η BOSS θα ντύνει τον Alonso στις εκτός πίστας επίσημες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων όλων των σημαντικών red carpet στιγμών και συνεντεύξεων.  Επιπλέον, ο Alonso από πλευράς του θα υποστηρίζει την BOSS σε μια σειρά από συνεχείς προωθητικές ενέργειες, brand events, social media καμπάνιες και άλλα. Η ανακοίνωση αποτελεί μια στρατηγική κίνηση, δεδομένου ότι η BOSS είναι ο Επίσημος Συνεργάτης Μόδας/Ένδυσης της Ομάδας Aston Martin Aramco Cognizant Formula One™ (AMF1) από τον Ιούνιο του 2022, δημιουργώντας επίσημα σύνολα, υψηλών επιδόσεων ενδύματα και ταξιδιωτικά outfits για τους οδηγούς της ομάδας.

«Ο Fernando Alonso αποτελεί ένα εμβληματικό πρόσωπο στην πίστα της Formula 1 καθώς και μια σπουδαία προσωπικότητα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που θα είναι επίσημα ένας από τους brand ambassadors μας για τα επόμενα χρόνια. Ο Fernando ενσαρκώνει απλά αυτό που σημαίνει να είσαι BOSS σήμερα: έχει ισχυρή θέληση, λαμβάνει τις σωστές αποφάσεις και εμπνέει ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Ταιριάζει απόλυτα με την BOSS λόγω του πνεύματος αλλά και της στάσης του. Κυνηγάει το πάθος του για τους αγώνες από τότε που ήταν παιδί και γιορτάζει την επιτυχία του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό εδώ και 20 χρόνια. Ο Fernando είναι η ζωντανή απόδειξη ότι τα BOSSes δεν γεννιούνται – γίνονται», λέει ο Daniel Grieder, Διευθύνων Σύμβουλος της HUGO BOSS.

«Είμαι από καιρό θαυμαστής της BOSS και είμαι ενθουσιασμένος που αναλαμβάνω αυτόν τον νέο ρόλο ως ambassador, στο ευρύτερο πλαίσιο της χορηγίας τους στην ομάδα της Aston Martin F1 TM.  Ανυπομονώ να συνεργαστώ στενά με το brand και να εκπροσωπήσω όλες εκείνες τις αρχές που σε κάνουν ένα αληθινό BOSS – τόσο εντός όσο και εκτός της πίστας», λέει ο Fernando Alonso.

Η είδηση ​​της της συνεργασίας ήρθε μετά την απίστευτη επίδοσή του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής σεζόν. Η ανακοίνωση γιορτάστηκε με ένα πάρτι της BOSS που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, στη Βουδαπέστη, αποτυπώνοντας με το πιο όμορφο τρόπο το #RaceLikeABOSS πνεύμα. Η BOSS, φιλοξένησε 300 καλεσμένους σε αυτό το μεγάλο κοινωνικό γεγονός, στην καρδιά της πόλης σε συνεργασία με τη Roland Fashion & LA Fashion Management. Το πάρτι έλαβε χώρα σε μια εκπληκτική τοποθεσία στις όχθες του ποταμού Δούναβη, όπου κορυφαίες προσωπικότητες της Βουδαπέστης συγκεντρώθηκαν για να γιορτάσουν με ένα αληθινό BOSS στυλ, απολαμβάνοντας τη θέα της συναρπαστικής πόλης.

 

 

 

Ετικέτες

Read More

And More