H Dua Lipa είναι η νέα μούσα του Versace

O Versace στην πορεία του όλα αυτά τα χρόνια έχει πολλές φορές συνεργαστεί με μεγάλα αστέρια για τις καμπάνιες όπως: Madonna, ο Elton John, η Jennifer Lopez και η Lady Gaga. Σε αυτό το all star club τώρα μπαίνει και η Dua Lipa .

@versace

Φωτογραφημένη από τους Mert Alas και Marcus Piggott, η Lipa ενσωματώνει για την φετινή χρονιά την αίσθηση που θέλει ο οίκος έναν συνδυασμό πολυτέλειας και τόλμης. Ωστόσο η σχέση της με το high fashion brand έχει ξεκινήσει εδώ και χρόνια εφόσον ο στιλίστας της  Lorenzo Posocco πολλές φορές δούλεψε με κομμάτια του οίκου για τις on stage εμφανίσεις της. Bustiers, χαρακτηριστικά brocade κομμάτια, χρυσές καρφίτσες και πολλά ακόμη Versace items έχουν γίνει μέρος της pop εικόνας της πάντα προσαρμοσμένα στην προσωπικότητά της. Το στιλ της Dua Lipa έχει να κάνει με τη διασκέδαση, είτε φτάνει στο Met Gala είτε στην τελετή των βραβείων Grammy είτε κάνει τις βόλτες της με τον αγαπημένο της Anwar Hadid στην Nέα Υόρκη και ο Versace αυτό ήθελε από την νέα μούσα του.

@versace

Είναι πάντα ευχάριστο όταν celebrities και μόδα συναντιούνται και συνήθως το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό όπως και η νέα Versace καμπάνια!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164