H Emily Ratajkowski σε μία mathcy matchy εμφάνιση με τον γιο της που προκάλεσε αντιδράσεις

Η Emrata έγινε μαμά λίγους μήνες πριν και έχει ήδη κάνει πολλές εμφανίσεις με τον γιο της στους δρόμους της Νέας Υόρκης και το καρότσι όσο τον κάνει βόλτα.

Παρόλα αυτά λίγες μέρες πριν η πανέμορφη ηθοποιός ανέβασε την πρώτη τους matchy matchy εμφάνιση και είναι με μαγιό από την συλλογή της. H φωτογραφία προκάλεσε πολλές αντιδράσεις για τον τρόπο που το μοντέλο κρατάει τον μικρό. Σχόλια στο Twitter και στο διαδίκτυο την κατηγόρησαν ότι κρατάει τον γιό της σαν “αξεσουάρ”. Tα σχόλια κάτω από την φωτογραφία πήραν φωτιά με αποκορύφωμα την ανάρτηση του Βρετανού δημοσιογράφου Piers Morgan, που έσπευσε να τοποθετηθεί, γράφοντας: “Δεν κρατάνε έτσι ένα μωρό, Emily και οι εκατομμύρια followers σου δεν πρέπει να ενθαρρύνονται να κάνουν το ίδιο. Με χαρά να σου δώσω μερικές συμβουλές, αν τις χρειάζεσαι”, μιας και ο ίδιος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Η Emrata αναγκάστηκε μετά από αυτό να σβήσει όλα τα σχόλια και κράτησε μόνο το δικο της που ανέφερε ότι έχει ξεκινήσει τις διακοπές της με την καλύτερη παρέα τον γιό της.

Read More

And More