H Gabriela Hearst αποχωρεί από την Chloe

Οι φήμες ήταν αληθινές: μετά από τρία χρόνια στην Chloé, η Gabriela Hearst αποχωρεί από τη θέση της δημιουργικής διευθύντριας, όπως επιβεβαίωσε το brand. Η τελευταία της συλλογή θα είναι για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2024, η οποία θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας του Παρισιού στις 28 Σεπτεμβρίου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chloé (@chloe)

Η Ουρουγουανή σχεδιάστρια παρουσίασε την πρώτη της συλλογή για την Chloé τον Μάρτιο του 2021, μεταφέροντας το ήθος της βιωσιμότητας από το ομώνυμο brand της. Στην Chloé, η εστίασή της στη βιωσιμότητα έχει τώρα πια μετά απο 3 χρόνια αποδώσει καρπούς. Η εταιρεία απέκτησε το καθεστώς B Corp τον Οκτώβριο του 2021, εισήγαγε ένα εργαλείο μέτρησης του κοινωνικού αντίκτυπου το 2022 και εγκαινίασε ένα πρόγραμμα μεταπώλησης που χρησιμοποιεί ψηφιακές ταυτότητες για βελτιωμένη διαφάνεια το 2023.

Πιο πρόσφατα, η Hearst συνεργάστηκε σε μια capsule συλλογή γυναικείων ενδυμάτων με την Atelier Jolie, τη νέα μάρκα μόδας της Αντζελίνα Τζολί.

“Η Gabriela έφερε μεγάλη ενέργεια και ένα δυναμικό δημιουργικό όραμα στο ρόλο της στην Chloé, συμβάλλοντας σε μια περίοδο σημαντικής προόδου για την επιχείρηση και γράφοντας ένα νέο ισχυρό κεφάλαιο στην ιστορία του οίκου μας”, ανέφερε η Bellini σε δήλωσή της. “Ανυπομονώ για την παρουσίαση της συλλογής SS24 ως το αποκορύφωμα του ταξιδιού της στην Chloé, η οποία θα είναι μια γιορτή της χαράς και της δημιουργικότητας. Της εύχομαι πολλή επιτυχία και ευτυχία καθώς εστιάζει στην επόμενη δημιουργική της προσπάθεια”.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gabriela Hearst (@gabrielahearst)

Η Hearst παρέμεινε στο τιμόνι της ομώνυμης μάρκας της, που ιδρύθηκε το 2015, την οποία συνεχίζει να παρουσιάζει κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης.

Δεν έχει οριστεί διάδοχός της, αν και η Chloé προσέλαβε την Chemena Kamali, πρώην διευθύντρια σχεδιασμού του Saint Laurent για τα γυναικεία ρούχα, για να διευθύνει ένα παράλληλο στούντιο σχεδιασμού στην εταιρεία. Η Chloé αρνήθηκε να σχολιάσει αν η Kamali θα γίνει η επόμενη δημιουργική διευθύντρια.

Read More

And More