H Gucci στην κορυφή της λίστας με τα πιο δημοφιλή brands του 2021

Καθώς βρισκόμαστε στον μήνα Απρίλιο, η Lyst επέστρεψε όπως κάθε χρονιά με μία πρώτη λίστα των κορυφαίων fashion brand που αφορά το πρώτο τρίμηνο του 2021 και έχουμε την κατάταξη με τα πιο δυνατά labels για αυτή την χρονιά!

Gucci και Balenciaga είναι από τις πιο καυτές μάρκες αυτή τη στιγμή. Με βάση τις συμπεριφορές αγοραστών, τις αναφορές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και τα δεδομένα αναζήτησης Google, η λίστα μας αποκαλύπτει επιπλέον μερικά από τα πιο πολυπόθητα brands σε ολο τον κόσμο.

Η πρώτη θέση στην λίστα ανήκει στην Gucci, η οποία έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη ανάκαμψη ειδικά μετά την συνεργασία της με την The North Face. Ο Dior παίρνει την τρίτη θέση με το μέλος των BLACKPINK Jisoo να ανακοινώνεται ως ambassandror του οίκου και ακολουθούν Balenciaga, Moncler, Prada, Louis Vuitton, Bottega Veneta, Saint Laurent και Off-White ™.

Όσον αφορά τα πιο hot γυναικεία προϊόντα που αναζήτησαν αγόρασαν οι καταναλωτές εδώ πρώτο βρίσκεται το jacket The North Face x Gucci’s GG μαζί με την τσάντα Hermès Kelly,  ακολουθεί η μπότα Bottega Veneta’s Lug και η νέα έκδοση της τσάντας Prada 2005.

Ας δούμε όμως την τελική κατάταξη για το πρώτο τρίμηνο του 2021:

1.Gucci

2.Nike

3.Dior

4.Balenciaga

5.Moncler

6.Prada

7.Louis Vuitton

8.Bottega Veneta

9.Saint Laurent

10.Off_White

 

 

Read More

And More