H Kim Kardashian απέκτησε σε δημοπρασία ένα εμβληματικό κόσμημα της πριγκίπισσας Diana

Ο σταυρός Attallah, ήταν από τα πιο εμβληματικά κοσμήματα της πριγκίπισσας Νταϊάνα!Πρόκειται για ένα κόσμημα με διαμάντια και πέτρες αμέθυστου, σε έντονο μωβ χρώμα που αποτελούσε ένα statement jewelry!  Το κόσμημα δημιουργήθηκε στη δεκαετία του 1920 από τον  Garrard, έναν από τους αγαπημένους κοσμηματοπώλες της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Το μενταγιόν αγοράστηκε τη δεκαετία του 1980 από τον Naim Attallah, φίλο της πριγκίπισσας Diana, ο οποίος το δάνεισε στους Royals για πολλές εμφανίσεις.

Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images

H Νταϊάνα το επέλεξε πολλές αρκετές φορές, αλλά ξεχώρισε η εμφάνιση της με αυτό το υπέροχο κομμάτι τον Οκτώβριο του 1987, όταν το συνδύασε με ένα φόρεμα της Catherine Walker σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά Birthright στο Λονδίνο. Το συγκεκριμένο λοιπόν πολύτιμο item πουλήθηκε σε δημοπρασία στο Λονδίνο 197.453 δολάρια και ο νέος κάτοχος είναι η Kim Kardashian!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian (@kimkardashian)

H Κim το απέκτησε αφού κατάφερε να κερδίσει άλλους 3 πλειοδότες! Η τελική τιμή πώλησης, από την Karashian είναι υπερδιπλάσια της αξίας που είχε το κόσμημα πριν από τη δημοπρασία. Αυτή της η κίνηση ωστόσο, σηματοδοτεί την πρώτη της δημόσια προσφορά για αρχειακά κοσμήματα που σχετίζονται με τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotheby’s (@sothebys)

Ο Kristian Spofforth, επικεφαλής κοσμημάτων του Sotheby’s στο Λονδίνο δήλωσε: «Είμαστε χαρούμενοι που αυτό το κομμάτι βρήκε μια νέα πνοή στα χέρια ενός άλλου παγκοσμίως διάσημου ονόματος.»

 

.

 

 

 

Read More

And More