OMG

H Naomi Campbell ποζάρει στα 50 σαν το απόλυτο supermodel

Θρυλικό supermodel των 90ς με εμβληματικό περπάτημα στην πασαρέλα και ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα που πολλές φορές έχει απασχολήσει τα media! Oι σχεδιαστές την λατρεύουν ενώ είναι από τα λίγα μοντέλα που έχουμε εικόνες της κυρίως με high fashin look ακόμη και στην καθημερινότητα της σαν να θέλει να διατηρήσει τον τίτλο που έχει χτίσει τόσα χρόνια.

Δραματική, sexy, αέρινη οι όψεις της ατελείωτες και βεβαίως μία καριέρα με πολλά εκατομμύρια άπειρες φωτογραφίσεις και συνεργασίες με τους μεγαλύτερους οίκους. Δεν χρειάζεται να κάνει προσπάθεια για να παραμείνει όμορφη τα μαλλιά είναι πάντα τέλεια, το μακιγιάζ άψογο και τα ρούχα επικά. Στα 50, συνεχίζει να εμπνέει νέους σχεδιαστές, να έχει νέες συνεργασίες που την εμπνέουν και να φοράει τολμηρά… αξεσουάρ. Η Campbell έχει μία μεγάλη αγάπη για την μόδα αλλά και σεβασμό και έχει ομολογήσει ότι θα μείνει στις επάλξεις όσο άντεχει για να στηρίζει αυτή την μεγάλη της αγάπη από όπου μπορεί.

Η Vogue την τιμάει με μεγάλο αφιέρωμα στο τεύχος Νοεμβρίου που ποζάρει στο εξώφυλλο φορώντας ένα λευκό φόρεμα με πτυχώσεις του οίκου Dior και αποδεικνύει στα 50 ότι παραμένει το απόλυτο supermodel.

Read More

And More