H Prada διοργανώνει το πρώτο της Q&A! Εσύ τι θα την ρωτούσες;

Η Miuccia Prada στις 24 Σεπτεμβρίου θα παρουσιάσει την πρώτη της συλλογή σε συνεργασία με τον νέο co-creative director Raf Simons, μία συνεργασία που έχει ανακοινωθεί εδώ και 6 μήνες και όλοι περιμένουν με ανυπομονησία!

Στα πλαίσια αυτής της πρώτης συλλογής έχει οργανωθεί μία πρωτότυπη εκδήλωση που θα ακολουθήσει αμέσως μετά την παρουσίαση της Spring / Summer 2021 συλλογής που θα παρουσιαστεί από το ντουέτο.

Για πρώτη φορά θα ακολουθήσει ένα q&a όπου η Prada και ο Simons θα απαντήσουν σε ερωτήσεις του κοινού, ερωτήσεις που μπορούν να στείλουν όλοι αφού θα έχει ενεργοποιηθεί μία πλατφόρμα και όλοι μπορούν να συμμετέχουν, ακόμη και εσύ!Αλήθεια τι θα ρωτούσες την Μiuccia Prada;




Το  digital αυτό q&a  είναι μία προσπάθεια της Prada να παρουσιάσει όσο το δυνατόν καλύτερα την νέα αυτή συλλογή που σχεδίασαν  μαζί με τον Simons και να δώσει την δυνατότητα στο κοινό να έχει μεγάλη συμμετοχή, κάτι που πρώτη φορά συμβαίνει.

Για όσους θέλουν να κάνουν μια ερώτηση στους  Miuccia Prada και Raf Simons, περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο επίσημο site της Prada.

Φωτογραφίες Splash

Read More

And More