H Prada είναι το κορυφαίο fashion brand αυτή την στιγμή! Ο Balenciaga πέφτει δραματικά

Η Prada είναι ξανά η πιο καυτή μάρκα στον κόσμο, ο Balenciaga πέφτει δραματικά και ο Versace ανεβαίνει .Η νέα λίστα με τα fashion brand της Lyst Index Q1 για αυτό την περίοδο του 2023 είναι εδώ και οι αποκαλύψεις είναι μεγάλες: η Gucci υποχωρεί επτά θέσεις, ο JW Anderson μπαίνει στην πρώτη 20άδα και η Miu Miu είναι πιο καυτή από ποτέ.

Prada/ Reuters

Κάθε σεζόν, ο δείκτης Lyst αποκαλύπτει ποιος είναι hot και ποιος όχι: για το 1ο τρίμηνο του 2023, ο νικητής είναι η Prada. Κυριαρχώντας στην κορυφή για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν, η ετικέτα των Miuccia Prada και Raf Simons παραμένει σταθερή στην πρώτη θέση, ρίχνοντας στη συνέχεια τους τιτάνες του Lyst Index όλο και πιο κάτω στο leaderboard. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ένα άλλο μωρό της Miuccia, η Miu Miu.

Miu Miu-Splash/Ideal Images

Στην τρίτη είναι η Moncler, κρατώντας την ίδια θέση με πέρυσι. Ο Valentino ανεβαίνει μια θέση στην τέταρτη, η LOEWE ανεβαίνει δύο θέσεις στην πέμπτη και ο Bottega Veneta παραμένει στην έκτη. Οι Dolce & Gabanna έρχονται στην έβδομη θέση, ενώ ο Versace πηδά πέντε θέσεις στην όγδοη – μια από τις μεγαλύτερες αυξήσεις αυτό το τρίμηνο.  Γιατί; Εξαιτίας της  επίδειξης  που έλαβε χώρα λίγες μέρες πριν από τα Όσκαρ, στο Λος Άντζελες, με  39,8 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και μια αύξηση της αναζήτησης κατά 44%.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @gucci

Η Gucci, κάποτε η πιο καυτή μάρκα στον κόσμο σε πολλές περιπτώσεις, έπεσε επτά θέσεις στην ένατη. Δεν έχει δοθεί επίσημα λόγος, αλλά μπορεί να έχει να κάνει με την αποχώρηση του Alessandro Michele.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Balenciaga (@balenciaga)

Από την 11η έως την 20η, βρίσκουμε — με σειρά — Dior, Nike, Louis Vuitton, Diesel, Burberry (αναρριχούνται τρεις θέσεις χάρη στον Daniel Lee), Fendi, SKIMS (κάνει το ντεμπούτο του στο Lyst Index), Balenciaga στη 18η, με πτώση κατά επτά θέσεις ως αποτέλεσμα από τη διαμάχη και το διχαστικό σόου του διαδρόμου FW23, ο Jacquemus, και ένας άλλος πρώτος, ο JW Anderson που έρχεται στα 20.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JW ANDERSON (@jw_anderson)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @khaite_ny

 Οι επωνυμίες που πρέπει να προσέξετε είναι η Ann Demeulemeester του Ludovic de Saint Sernin, η Hailey Bieber, η Rihanna και η Sydney Sweeney που συνυπογράφει μαγιό με την Magda Butrym και το label Khaite.

 

 

Read More

And More