H Stefania θα ανέβει στην σκηνή της Eurovision με δημουργία Vrettos Vrettakos

Mε μία ξεχωριστή δημιουργία του καταξιωμένου Έλληνα σχεδιαστή Vrettos Vrettakos διεκδικεί την νίκη στην φετινή Eurovision  η Stefania, και ήδη με τις πρόβες έχει μαγέψει τοι κοινό με αυτή της την ενδυματολογική επιλογή!

Ο σχεδιαστής που έχει ντύσει τις πιο διάσημες showoman στον πλανήτη: Beyonce, Rita Ora, Jennifer Lopez, Shakira έκανε 2,5 μήνες να ολοκληρώσει αυτή την δημιουργία του.

Μια κρυστάλλινη μωβ tanzanite ολόσωμη φόρμα, κεντημένη με 250.000 κρύσταλλα Swarovski. Έχει ασορτί, πανύψηλες μπότες που φτάνουν μέχρι τους μηρούς διακοσμημένες με μοτίβο κρυστάλλων και μοιάζουν με το δέρμα του φιδιού. Έγινε ειδική επεξεργασία από μωβ μακέτα 3D σε δέρμα φιδιού και στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της κρυσταλοποίησης. Η εμφάνιση της Στεφανίας ολοκληρώνεται με ίδια κεντημένα, κρυστάλλινα μωβ γάντια. αναδεικνύει τη θηλυκότητα της, σεβόμενη όμως την ηλικία της και παραπέμπει λίγο στην δεκαετία του 1980. Έχει αρκετά κοψίματα για περισσότερη θηλυκότητα. Τα κρύσταλλα του συγκεκριμένου ρούχου δημιουργούν μαξιμαλιστική πολυτέλεια και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον διαγωνισμό της Eurovision.

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Stefania και περιμένουμε με ανυπομονησία την πρόκριση της στον τελικό την Πέμπτη 20/5.

 

  

 

Read More

And More