H Winona Ryder γίνεται ξανά μούσα του Μarc Jacobs

Η νέα J Marc Shoulder Bag βρήκε τη μούσα της στο πρόσωπο της Winona Ryder

H Winona Ryder με την συμμετοχή της στη σειρά “Stranger Things”  επανήλθε στο προσκήνια και ξαναδιανύει μία περίοδο μεγάλης επιτυχίας μετά από πολλά χρόνια και ιδίως μετά το σκάνδαλο με τα κλοπιμαία που είχε αμαυρώσει την καριέρα της το 2001.

Η ταλαντούχα ηθοποιός τότε είχε απασχολήσει τα μέσα διότι  πιάστηκε -και δικάστηκε- για κλοπή πολυτελών προϊόντων αξίας $5,000 από το κατάστημα Saks Fifth Avenue.

Στη δίκη που ακολούθησε ανάμεσα στα κλοπιμαία ήταν και ένα κασμιρένιο πουλόβερ Marc Jacobs, αξίας $760. Τότε λοιπόν ο Marc Jacobs άρπαξε την ευκαιρια και την έχρισε πρωταγωνίστρια της καμπάνιας του για τη συλλογή Spring 2003  φωνογραφημένη από τον Juergen Teller. Έτσι η ξεκίνησε μία μεγάλη φιλια και πολλές ακόμη συνεργασίες.

Δες εικόνες από παλαιότερες συνεργασίες της Ryder με τον Jacobs.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Τώρα επιστρέφει για μία ακόμη φορά σαν μούσα του σχεδιαστή με αφορμή το λανσάρισμα της τσάντας J Marc Shoulder, η ηθοποιός φοράει κυρίως κομμάτια με τούλι και δαντέλα και ποζάρει με την it bag του brand.Μία μεγάλη φιλία που βρίσκει έκφραση στην μόδα με τον καλύτερο τρόπο!

Δες τη νέα καμπάνια εδώ:

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Read More

And More