H Αbel & Lula παρουσιάζει τη συλλογή Άνοιξη- Καλοκαίρι 2022 με ένα νέο λανσάρισμα τη νέα συλλογή για μωρό!

Η premium συλλογή της εταιρείας Mayoral ενσωματώνει στην ήδη υπάρχουσα συλλογή της για κορίτσι 4 έως 14 ετών, μια νέα σειρά για μωρό κορίτσι σε μεγέθη από 6-9 έως και 36 μηνών.

 

«Θέλουμε να κάνουμε τις ξεχωριστές περιστάσεις ακόμα πιο ξεχωριστές»: Η Abel & Lula, η premium συλλογή παιδικής μόδας της εταιρείας Mayoral, ετοιμάζεται για μία ακόμη φορά να ξεχωρίσει στον κόσμο των μικρών fashionistas. Αφορμή, η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 η οποία χαρακτηρίζεται από ένα νέο πολύ σημαντικό λανσάρισμα: Την νέα σειρά για μωρά κορίτσια με αποκλειστικά αμπιγιέ σχέδια καθώς και σχέδια για Ξεχωριστές Περιστάσεις, για ηλικίες και μεγέθη από 6-9 έως και 36 μηνών. Η νέα σειρά, κινείται σταθερά και αδιαπραγμάτευτα πάνω στην ποιότητα των υφασμάτων αλλά και στην χρωματική παλέτα της υπάρχουσας συλλογής για κορίτσια ηλικίας 4-14 ετών.

Η φιλοσοφία της νέας σειράς

Η νέα συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022 της Abel & Lula, απαρτίζεται από αποκλειστικά σχέδια για ειδικές περιστάσεις, σε ζωηρούς και παιχνιδιάρικους τόνους αλλά και από αμπιγιέ κομμάτια που γοητεύουν για την μοντέρνα πολυτέλεια, την διαχρονική φινέτσα, καθώς και τις απαλές, φωτεινές αποχρώσεις τους. Όλα αυτά τα στοιχεία καθιστούν την Abel & Luna ξεχωριστή και σίγουρα εγγυημένη επιλογή στην αγορά premium κομματιών, παραμυθένια στολίδια στην γκαρνταρόμπα κάθε μωρού κοριτσιού που λατρεύει το ρόλο της πρωταγωνίστριας στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της ζωής του. 

Και αυτή η συλλογή έφερε την Abel & Lula, μπροστά σε νέες προκλήσεις: Να ξεχωρίσουν τα σχέδια της, για την απλότητα και την αριστοτεχνική σύνθεσή τους, να δοθεί εξαιρετική προσοχή στην λεπτομέρεια – ειδικά σε ότι έχει να κάνει με τα πατρόν- και φυσικά να επιλεγούν οι καλύτερες ποιότητες υφασμάτων που όχι μόνο αναδεικνύουν αλλά και απογειώνουν τον σχεδιασμό των ρούχων της. Αναφορικά, μάλιστα, με τα υφάσματα, η ομάδα της Abel & Luna, υπήρξε ιδιαίτερα απαιτητική: Mikado, κρεπ, τούλι, λινό, πικέ, γάζα, βαμβακερή βατίστα, απαλά shantung και bambula, κάθε ένα επιμελώς διαλεγμένο με κριτήριο μόνο την ανώτερη ποιότητα. Από εκεί και πέρα, τα φινετσάτα φινιρίσματα, τα ρομαντικά διάτρητα σχέδια, τα κεντήματα και τα -αγαπημένα της Mayoral – πουά πλουμεντί, τελειοποίησαν το όραμα της Abel & Luna για μία άκρως επιτυχημένη νέα συλλογή.  

Βασικό ένδυμα της συλλογής Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, είναι το φόρεμα, τόσο στη βρεφική σειρά (με ασορτί κάλυμμα για πάνα) όσο και στην παιδική σειρά για κορίτσι. Οι ζακέτες και οι ολόσωμες φόρμες καταλαμβάνουν, και σε αυτή την σεζόν, εξέχουσα θέση, προτείνοντας μία μεγάλη ποικιλία διαθέσιμων σχεδίων, ενώ και νέα σχέδια κάνουν δυναμικά την εμφάνισή τους, με φιόγκους, floral  κουάφ και τσαντάκια μέσης (μεταξύ άλλων αξεσουάρ), συμπληρώνοντας με φρέσκια και ανανεωμένη ματιά, τη συλλογή.

Η νέα συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Mayoral και στο www.abelandlula.com από τον Φεβρουάριο του 2022.

Σχετικά με την Abel & Lula

Η Abel & Lula που δημιουργήθηκε το 2018, είναι μια premium συλλογή για ξεχωριστές περιστάσεις και ανήκει στην εταιρεία Mayoral, ηγετική μάρκα στην παιδική μόδα, με παρουσία σε 60 χώρες. Η συλλογή έχει τη δική της σχεδιαστική ομάδα στην Ισπανία όπου η παράδοση και η πρωτοπορία συγκλίνουν σε μία  καινοτόμο, προσανατολισμένη στο μέλλον, μέθοδο, που αναδεικνύει την αξία της χειροποίητης παραγωγής.

Ειδικότερα, όλη η συλλογή σχεδιάζεται στην έδρα της εταιρείας, στη Μάλαγα όπου η σχεδιαστική ομάδα που αποτελείται από περισσότερα από 100 άτομα, δημιουργεί κάθε σεζόν νέα σχέδια σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Πρόκειται για μια δομημένη και οργανωμένη συλλογή που αποτελείται από διαφορετικά looks για τα παιδιά, που συνδυάζει άνεση και τάσεις της μόδας.

Σχετικά με τη Mayoral

Η ομάδα της Mayoral ασχολείται με το σχεδιασμό, την παραγωγή, και τη διανομή παιδικής μόδας σε πάνω από 100 χώρες μέσω ενός δικτύου πωλήσεων που αποτελείται από 20 θυγατρικές εταιρείες, 250 εμπορικούς αντιπροσώπους, 245 καταστήματα Mayoral και πάνω από 10.000 πελάτες παγκοσμίως. Επί του παρόντος, η εταιρεία διαθέτει επίσης ηλεκτρονικά καταστήματα στην Ισπανία, Βέλγιο, Βουλγαρία, Δανία, Γερμανία, Ελλάδα, Φινλανδία, Γαλλία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κάτω Χώρες, Αυστρία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρουμανία, Ρωσία, Σουηδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μεξικό και Ηνωμένες Πολιτείες.

 

 

 

Read More

And More