H Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι θα πραγματοποιηθεί κανονικά χωρίς κοινό

Οι νέες συνθήκες που ζούμε λόγω πανδημίας, έχει επηρεάσει πάρα πολύ όλα τα δρώμενα, κυρίως όωμς τις εκδηλώσεις που είχαν συμμετοχή κοινού, ανάμεσα τους οι εβδομάδες μόδας που διεξάγονται κάθε χρόνο για την παρουσίαση των νέων συλλογών. Τέτοια εποχή ξεκινούσε η Paris Fashion Week, φέτος λοιπόν θα έχουμε μία νέα συνθήκη αφού η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά αλλά χωρίς την παρουσία κοινού.

Βalmain

o Pascal Morand, πρόεδρος της Fédération de la Haute Couture et de la Mode, διοργανώτριας αρχή της Paris Fashion Week, δήλωσε ότι κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Couture Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, αλλά χωρίς την παραμικρή παρουσία κοινού, με σκοπό τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Μπορεί το Παρίσι να βγήκε από το αυστηρό lockdown στις στις 15 Δεκεμβρίου, αλλά κλειστά παραμένουν εστιατόρια, bar, σινεμά, θέατρα και μουσεία, ενώ παράλληλα ισχύει απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 8 το βράδυ έως τις 6 το πρωί.

Chanel

Τα runways θα γίνουν χωρίς καμία ανθρώπινη παρουσία, πέρα από τα μοντέλα και τους αρμόδιους του συνεργείου, που θα είχαν υποβληθεί σε Covid test.

Το Paris Fashion Week είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19 Ιανουαρίου με τις αντρικές συλλογές, ενώ στις 25 με 28 Ιανουαρίου πρόκειται να δούμε την Haute Couture collection των αγαπημένων μας οίκων για την άνοιξη και το καλοκαίρι που έρχονται.

Read More

And More