H Ηailey Bieber απάντησε με ένα t-shirt για όσα λέγονται εναντίον της

Η Hailey Bieber είναι ένα super model και μία επιτυχημένη επιχειρηματίας ενώ φέτος περιλαμβάνεται στην λίστα του Forbes με τους thirty under thirty για τη χρονιά, που μας πέρασε!

Πολλοί παρόλα αυτά την έχουν κατηγορήσεις για νεποτισμό!Νεποτισμός είναι κυριαρχία των παιδιών των celebrities στον χώρο του θεάματος, τα οποία εκμεταλλεύονται την φήμη των γονιών τους και πετυχαίνουν ευκολότερα στον χώρο. Η Hailey είναι κόρη του ηθοποιού Stephen Baldwin και ανιψιά του Alec Baldwin ενώ μετά το γάμο της με τον Justin Bieber αποφάσισε να εγκαταλείψει το επίθετο της και να πάρει αυτό του συζύγου της!

Προσφάτως το περιοδικό New York αφιέρωσε ένα viral άρθρο στον όρο, όπου η Hailey Bieber κατονομάστηκε ως «διπλό nepo», εξαιτίας του πατέρα της, αλλά επίσης και του άντρα της, Justin Bieber.

Getty Images

 

Η Hailey λοιπόν απάντησε σε όλα αυτά με μία statement εμφάνιση φορώντας ένα λευκό t-shirt που έγραφε nepo baby και με αυτό τον τρόπο απάντησε σε όλα όσα γράφονται εναντίον της!Είναι περήφανη για όσα έχει κάνει και δεν χρειάζεται να απολογείται για τους διάσημους γονείς της τον super star σύζυγό της!

 

 

Read More

And More