H καρδιά των κοσμηματοπωλείων Ιmanoglou χτυπάει πλέον στο κέντρο της πόλης

Η καρδιά των κοσμηματοπωλείων IMANOGLOU χτυπάει πλέον στο κέντρο της πόλης, την Πλατεία Συντάγματος.

Με μια κληρονομιά που μεταδίδεται από τον παππού στην Κωνσταντινούπολη, στα παιδιά και τα εγγόνια στην Αθήνα, η οικογένεια Ιμάνογλου γράφει ιστορία για περισσότερα από 60 χρόνια. Yπέροχα κοσμήματα σε ένα σύγχρονο ανεπιτήδευτο περιβάλλον.

Τα ρολόγια Haute Horlogerie αλλά και ελβετικοί οίκοι όπως Vacheron Constantin, IWC, Jaeger LeCoultre και άλλα ανήκουν στα brand που θα βρεις στα κοσμηματοπωλεία Imanoglou. Τα σύγχρονα αντικείμενα για εσωτερική διακόσμηση περιλαμβάνουν, ασημένιες και δερμάτινες συλλογές από την Pampaloni και τη Riviere, εκλεπτυσμένα κεριά της Baobab, βάζα από Guaxs και πολλά ακόμη κομμάτια υψηλής αισθητικής.

Έχοντας τις ίδιες αξίες αλλά φρέσκια έμπνευση, η οικογένεια υπόσχεται να κάνει κάθε δώρο αξέχαστο. Οι μπουτίκ σας προσκαλούν να ζήσετε τη Νέα Πολυτέλεια.


Το εμβληματικό κατάστημα της οδού Σταδίου 3, φιλοξενεί όλα τα αγαπημένα σας brands και η ομάδα των shopping consultants και watch experts που τόσα χρόνια εμπιστεύεστε, είναι έτοιμη να σας καλωσορίσει και να σας εξυπηρετήσει και πάλι, αμέσως μόλις οι συνθήκες και τα μέτρα προστασίας μα.

Read More

And More