Site icon TLIFE

H Κim Cattrall φοράει φόρεμα Vassilis Zoulias και στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα

O Βασίλης Ζούλιας είναι ο Έλληνας σχεδιαστής που είδαμε δημιουργίες του στην επιτυχημένη σειρά Emily in Paris! Η Lily Collins φόρεσε Zoulias και όπως δήλωσε ο σχεδιαστής: “Μπήκαμε στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας μέσα σε μία νύχτα. Ξεκίνησε η προβολή της στις 23 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ και μέχρι το πρωί είχαν μπει γυναίκες από 160 χώρες, που έψαχναν τα ρούχα που φόραγε η πρωταγωνίστρια».

Instagram @vzoulias

Η ενδυματολόγος της σειράς Patricia Field ξεχώρισε τα ρούχα του Βασίλη Ζούλια και δημιούργησε μερικά statement look για την Collins που έκαναν μεγάλη εντύπωση.Τώρα λοιπόν αυτή η συνεργασία του Zoulias με την Field συνεχίζεται και ο  γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρει πως έστειλε ρούχα και στην Κιμ Κατράλ, η οποία θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά Glamorous, όπου και εκεί το styling θα κανει η Field.

Φαίνεται ότι οι δημιουργίες του Βασίλη Ζούλια άρεσαν πολύ στην διάσημη ηθοποιό έτσι φωτογραφήθηκε ήδη με ένα φόρεμα του!

Instagram @vzoulias

Instagram @vzoulias

Η Cattrall φόρεσε το pride dress από την νέα συλλογή του Vassilis Zoulias, ένα midi φόρεμα σε rainbow αποχρώσεις με ηχηρό μήνυμα,  συμπαράστασης προς την LGBTQI+ κοινότητα,  και ανέβασε post στο Instagram της ευχαριστώντας τον σχεδιαστή!

Βεβαίως ο Zoulias ανταποδίδει και αυτός γράφοντας, στο σχετικό post με την Cattrall να φοράει δημιουργία του, πόσο χαρούμενος είναι ενώ ευχαριστεί για μία ακόμη φορά την Patricia Field!

© 2024 tlife.gr