H κόρη της Kate Moss κάνει την πρώτη της πασαρέλα! Σε ποιο show περπάτησε για πρώτη φορά

Η κόρη της Κate Moss, Lila Moss έχει ακολουθήσει και αυτή τα βήματα της μητέρας της και από πολύ νωρίς ξεκίνησε την καριέρα του μοντέλου. Όταν ήταν 14 ετών – ακριβώς την ίδια ηλικία με τη μαμά της την ανακάλυψαν από το πρακτορείο Storm Model.

Τα επόμενα χρόνια η καριέρα εξελίσσεται συνεχώς, με πιο σημαντικές στιγμές την συμμετοχή της στην Marc Jacobs Beauty καμπάνια το 2018 στην ηλικία των 16 ετών, το πρώτο της εξώφυλλο του στο περιοδικό Dazed  και την συμμετοχή της στην Μiu Miu καμπάνια φέτος.

Τώρα έκανε και την πρώτη της πασαρέλα στο Miu Miu show στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι ανοίγοντας μάλιστα το show!

Περιμένουμε τα επόμενα βήματα της μικρής Μoss!

Δες όλο το Miu Miu show εδώ:

Η κόρη της Κate Moss Lila Moss έχει ακολουθήσει και αυτή τα βήματα της μητέρας της και από πολύ νωρίς ξεκίνησε την καριέρα του μοντέλου. Όταν ήταν 14 ετών – ακριβώς την ίδια ηλικία με τη μαμά της την ανακάλυψαν από το πρακτορείο  Storm Model.

Τα επόμενα χρόνια η καριέρα εξελίσσεται συνεχώς και μέχρι σήμερα με πιο σημαντικές στιγμές την συμμετοχή της στην Marc Jacobs Beauty καμπάνια το 2018 στην ηλικία των 16 ετών, το πρώτο της εξώφυλλο του στο περιοδικό Dazed  και την συμμετοχή της στην Μiu Miu καμπάνια.

Τώρα έκανε και την πρώτη της πασαρέλα στο Miu Miu virtual show στην εβδομάδα μόδας στο Παρίσι  και άνοιξε το catwalk μία πολύ τιμητική κίνηση!

Περιμένουμε το επόμενο επαγγελματικό βήμα της μικρής Μoss.

Δες όλο το Miu Miu show εδώ:

Read More

And More