H νέα συλλογή VickyXParabita – The Christmas Collection θα σας ικανοποιήσει απόλυτα!

Η Βίκυ Σταυροπούλου και η Parabita, συνεργάζονται για δεύτερη φορά και η νέα χριστουγεννιάτικη συλλογή τους VickyXParabita The Christmas Collection είναι γεγονός.

 

Χριστούγεννα θα πει οικογένεια, θαλπωρή και γιορτινή διάθεση! Αυτά ακριβώς τα τρία συστατικά παίζουν κεντρικό ρόλο, στη δεύτερη συλλογή VickyXParabita – The Christmas Collection που ήρθε για να μας κατακτήσει!

Η Βίκυ Σταυροπούλου, φέρνει την αισιόδοξη στάση της απέναντι στη ζωή, μέσα στη συλλογή δημιουργώντας looks ειδικά για τις ιδιαίτερες συνθήκες που διανύουμε. Ρούχα φτιαγμένα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των σύγχρονων γυναικών για άνεση και λειτουργικότητα. Όπως ακριβώς είναι και η Βίκυ στην καθημερινή της ζωή. Δεν σταματά, όμως, εδώ. Μας προτείνει ακόμα κλασικά αγαπημένα αλλά και πιο βραδινά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν τις γιορτινές ημέρες στο σπίτι με τους αγαπημένους μας.

Η χρωματική παλέτα της συλλογής Vicky X ParabitaThe Christmas Collection κινείται σε ουδέτερους τόνους και ζεστές γήινες αποχρώσεις (μπεζ, μόκα, καφέ, καμηλό, χάλκινο), δίνοντας μία διακριτική λάμψη και πολυτέλεια, ενώ δε λείπει το λεοπάρ print, οι παγιέτες, η μουσελίνα και οι σατέν λεπτομέρειες. Μπείτε στο e-shop της Parabita στο www.parabita.com και επιλέξτε ανάμεσα σε 13 ξεχωριστά fashion items που σίγουρα θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε.

Περιηγηθείτε ανάμεσα σε πλεκτά ριπ και επιλέξτε ανάμεσα σε φόρεμα, μπλούζα ή παντελόνα δημιουργώντας το τέλειο loungewear σετ. Συνδυάστε τα με πλεκτή ζακέτα με εσωτερική αντίθεση στο χρώμα. Ιδιαίτερα ζεστή, μπορεί να φορεθεί και ως πανωφόρι τις ήπιες χειμωνιάτικες ημέρες. Ακόμα, παντελόνι από ελαστική δερματίνη σε ίσια γραμμή με τσέπες για δυναμικά καθημερινά αλλά και βραδινά looks. Συνδυάστε το με τοπ με τιράντες σατινέ, με δαντέλα στο ντεκολτέ σε ελαφρώς εβαζέ γραμμή σε μπεζ ή μαύρο χρώμα, ή με μπλούζα σατινέ σε λεοπάρ μοτίβο και βολάν στα μανίκια.

Για χαλαρές εμφανίσεις στις οικογενειακές συγκεντρώσεις επιλέξτε το μίνι φόρεμα από μουσελίνα με μεταλλιζέ plummetti. Με V λαιμόκοψη και διακριτική λεπτομέρεια φραμπαλά και βολάν στο τελείωμα. Για τα ρεβεγιόν σας, κρατήστε τη θετική σας διάθεση και υποδεχθείτε τους αγαπημένους σας με κρουαζέ midi φόρεμα από παγιέτα και δέσιμο στο πλάι για άψογη εφαρμογή και 3/4 μανίκια καμπάνα σε μπεζ και μαύρο χρώμα. Η ίδια πρόταση υπάρχει και σε αντίστοιχη κρουαζέ μπλούζα σε αμπίρ γραμμή με λάστιχο εσωτερικά στη μέση για άψογη εφαρμογή με μακριά μανίκια καμπάνα. Και οι δύο παραπάνω επιλογές διατίθενται σε μπεζ και μαύρο χρώμα. Last but not least, για ένα ολοκληρωμένο look χρειάζεται ένα μακρύ παλτό με τσέπες, γιακά και κούμπωμα με δύο κουμπιά και πλήρως φοδραρισμένο σε μπεζ ή μαύρο χρώμα.

H συλλογή VickyXParabita είναι διαθέσιμη στο eshop www.parabita.com και σε όλα τα καταστήματα Parabita πανελλαδικά (μετά την άρση του lockdown).