H πριγκίπισσα Μαρία Ολυμπία φωτογραφίζεται για την νέα καμπάνια του οίκου Louis Vuitton

O οίκος Louis Vuitton θέλε συνεχώς να ανανεώνει το καταναλωτικό κοινό του και βρίσκει νέα πρόσωπα για να πρωταγωνιστούν στις καμπάνιες του. Αυτή την φορά επέλεξε την Μαρία Ολυμπία ως μοντέλο για την ολοκαίνουργια campaign της θρυλικής τσάντας Capucine!

H Ολυμπία θεωρείται πλέον ένα από τα πιο δημοφιλή fashion icon με τις εμφανίσεις της να απασχολούν τον κόσμο της μόδας αλλά και να γίνονται έμπνευση για τους fashionistas. Αυτή δεν είναι η πρώτη της δουλειά σαν μοντέλο αφού ακολουθεί μια αξιόλογη πορεία και έχει συνεργαστεί με κορυφαίους οίκους, όπως Dolce & Gabbana, Dior και βεβαίως Louis Vuitton.

Η συλλογή Capucines για την οποία φωτογραφίζεται πήρε το όνομα της από την διεύθυνση του πρώτου καταστήματος που είχε ανοίξει ο ίδιος ο Louis Vuitton το 1854 στην οδό Neuve-des-Capucines, και αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά κομμάτια του κορυφαίου οίκου.

Η καμπάνια μας δείχνει κρυμμένες ομορφιές της γαλλικής πρωτεύουσας, και η Ολυμπια κρατώντας φυσικά τις υπέρκομψες Capucines bags του οίκου δείχνει υπέροχη στο πάντα εντυπωσιακό Παρίσι.

Read More

And More