H πρώτη συλλογή της σχεδιάστριας Gabriela Hearst για τον οίκο Chloe

Ξεκίνησε και η Paris Fashion Week!Η Gabriela Hearst παρουσίασε την πρώτη της συλλογή για το οίκο Chloe εκατό χρόνια από την  την ημέρα της γέννησης της ιδρύτριας του label, Gaby Aghion.

‘’From Gaby to Gabi’’ λοιπόν, η σχεδιάστρια χρησιμοποίησε τους δρόμους του Παρισιού και χαρακτηριστικά café για να στήσει την ατμόσφαιρα της νέας της συλλογή μία ατμόσφαιρα που δεν απέχει από το όραμα της ιδρύτριας αφού και αυτή ξεκίνησε να δείχνει τις πρώτες της collection στους διανοουμένους της εποχής της, μέσα στα κλασικά καφέ του Παρισιού.

Στόχος της Hearst είναι να ‘’ανθίσει’’ την Chloe, κάνοντας αλλαγές που συμβαδίζουν με δίκες της προσωπικές ιδέες. Έτσι, η συλλογή Autumn-Winter ’21 εμπνέεται από τη βιωσιμότητα και τη δέσμευση για το καλό. Αναδύθηκε μια νέα ντουλάπα που είναι φιλική προς το περιβάλλον, όσων αφορά τον σχεδιασμό, αλλά τολμηρή στην εμφάνιση.

 

 

Τα ponchos είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένο κασμίρι, τα μακριά πλεκτά φορέματα από εξαιρετική μάλλινη γάζα, ενώ η Hearst δίνει νέο ύφος στις statement τσάντες του οίκου βάζοντας στοιχεία από την δική της τοπική κουλτούρα, με τις ρίγες και τα κρόσσια να κυριαρχούν στα νέα σχέδια.

Δες όλο τo show εδώ:

 

Read More

And More