Hautes Grecians 2023: Το εντυπωσιακό show Υψηλής Ραπτικής που έγινε στην Ελευσίνα

H Ελευσίνα, Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης 2023 έγινε το σκηνικό για το μεγάλο show Υψηλής Ραπτικής: Ηaute Grecians 2023! Oι άνθρωποι  της μόδας ενώθηκαν σε ένα μοναδικό fashion event για να απογειώσουν την Ελληνική Υψηλή Ραπτική!Στο φετινό catwalk συμμετείχαν 3 καταξιωμένοι Έλληνες σχεδιαστές, o Dimitris Petrou, η Ελένη Καββάδα με το brand της 240791ek μαζί με τα κοσμήματα Apiliotis και ο Sotiris Georgiou.

Dimitris Petrou

 

 

 

 

 Ο Dimitris Petrou μας έδειξε την Pre Fall συλλογή του 2023 με τίτλο ‘Vice Versa’. Χαρακτηριστικά της συλλογής ήταν το tailoring, το ανδρόγυνο παιχνίδι με έντονα χρώματα, τα εντυπωσιακά floral, οι ιδιαίτερες υφές αλλά και οι όγκοι.

Ελένη Καββάδα

 

 

 

Η Ελένη Καββάδα στην συλλογή της παρουσίασε αρχιτεκτονικούς όγκους και είχε πολλά στοιχεία της φύσης.Τα κοσμήματα του Apiliotis Jewellery που ολοκλήρωναν τα look ήταν από ανακυκλωμένο ασήμι και πολύ εντυπωσιακά.

Sotiris Georgiou

 

 

 

Ο Sotiris Georgiou περιέγραψε την  συλλογή του ως:«Ένας στρουκτουραλιστικός αισθησιασμός». Βεβαίως το signature style του σχεδιαστή και τα ιδιαίτερα χρώματα ήταν ξανά τα στοιχεία της υπέροχης συλλογής.

Tribute στον Σύλλογο Ελλήνων Σχεδιαστών

 

 

Ο Μιχάλης Πάντος Πάντος ανέλαβε να δημιουργήσει ένα Tribute στον Σύλλογο Ελλήνων Σχεδιαστών : «Το Hautes Grecians αγκαλιάζει τον νεοσύστατο σύλλογο σχεδιαστών, ο οποίος εμπνευσμένος από τον μύθο της Περσεφόνης, το φως και το σκοτάδι, τη ζωή και τον θάνατο, το πέρασμα και την αναγέννηση δημιουργεί κομμάτια μόνο για τη μεγάλη αυτή γιορτή της υψηλής ραπτικής. Κάθε σχεδιαστής θα παρουσιάσει ένα και μόνο ρούχο, ενδεικτικό του στιλ και της αισθητικής του, σε ασπρόμαυρη χρωματική παλέτα, αποκλειστικά για το Hautes Grecians».

Το fashion event είχε φιλανθρωπικό σκοπό: Όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια, θα διατεθούν για τους σκοπούς των: ΕΛΙΖΑ (Εταιρεία κατά της κακοποίησης του παιδιού)Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας, «Φιλική Φωλιά»

Φωτογραφίες Πέτρος Χόντος

 

Read More

And More