Hello June! Τα κομμάτια που χρειάζεσαι αυτόν τον μήνα

Επιτέλους καλοκαίρι! Επίσημα πια μπαίνουμε στην πιο όμορφη εποχή του χρόνου και επίσημα φοράμε τα καλοκαιρινά μας σύνολα!Τώρα είναι η ώρα να βάλεις την ντουλάπα σου σε μία τάξη και να χρησιμοποιήσεις τα κομμάτια που έχεις ή να κάνεις τις αγορές που χρειάζεσαι.

Εγώ για να σε βοηθήσω σου έχω ετοιμάσει μία λίστα με must κομμάτια για αυτή την εποχή που αξίζει  να φορέσεις  διότι θα δώσουν στην εμφάνιση σου το σωστό mood για τον πρώτο καλοκαιρινό μηνα της σεζόν!

@belenhostalet

Είναι η ώρα για τα μαγιό! Συνήθως στην αρχή του καλοκαιριού και επειδή ακόμη δεν έχουμε μαυρίσει το πιο safe είναι ένα μαύρο bikini σε ότι ύφος στιλ θες εσύ!

Τα λινά ρούχα έχουν τώρα την τιμητική τους. Φαρδιά παντελόνια θα σε «σώσουν» τις ζεστές μέρες του Ιουνίου και συνδυασμένα με ψάθινα αξεσουάρ θα έχει στιλάτη εμφάνιση.

@sezane

Το τζιν δεν είναι απαγορευμένο όσο μπαίνουμε στις ζεστές μέρες αλλά τώρα δείχνει πιο καλοκαιρινό με broderie top.

@ariviere

σανδάλια για μία ακόμη σεζόν θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες, με φορέματα στην πολη ή με τα beach look μας στην παραλία είναι το παπούτσια που αγαπάμε να φοράμε!

@anoukyve

Τα chemise φορέματα αποτελούν την καλύτερη λύση για μέσα στην πολη αφού σου εξασφαλίζουν άνεση και στιλ! Επίσης με αυτό το κομμάτι δεν χρειάζεται να κάνεις styling το φοράς και είσαι έτοιμη!

Τα neon κομμάτια θα δώσουν τώρα στην εμφάνιση σου αέρα fashionista. Συνδύασε τα με βερμούδες σε neutral αποχρώσεις και micro bags.

@juliesfi

Tα σετ δεν είναι ξεπερασμένα απλά έχουν αλλάξει ύφος και είναι πιο χαλαρά! Floral σχέδια πουκάμισο και φούστα θα δώσουν στην urban ντουλάπα σου άλλον αέρα.

@chiaratotire

Η κοιλιά φέτος έχει την τιμητική της, και πολλοί σχεδιαστές δημιούργησαν ρούχα με cuts στο σημείο αυτό. Σιγά σιγά μπορείς να υιοθετήσεις αυτή την τάση με χαλαρά φορέματα που έχουν αυτό το στοιχείο και θα δώσουν καλοκαιρινό ύφος στην εμφάνιση σου.

@carlottaoddi

Eδώ έχουμε σε μία φωτογραφία όλα τα κομμάτια που θέλεις τώρα για την παραλία: φούστα παρεό, πουκάμισο, καπέλο σανδάλια και ψάθινη τσάντα!Τσεκ πόσα έχεις!

Αν το dress code στο γραφείο απαιτεί κουστούμι τώρα είναι η ώρα να αποκτήσεις ένα άνετο ανοιχτόχρωμο μπεζ που θα το φοράς τις ζεστές μέρες του Ιουνίου και όχι μόνο.

Shorts σε αέρινο ύφος και πουκάμισο για τις βόλτες τον Ιούνιο στην πόλη. Συνδύασε το με πέδιλα για ακόμη πιο sexy look.

Read More

And More