Hμέρα της Γυναίκας: Γυναίκες που μας εμπνέουν με το στιλ τους

8 Μαρτίου, μία ημέρα αφιερωμένη στην Γυναίκα, που φέτος με το το κίνημα #metoo να έχει εξελιχθεί σε μία από τις πιο ηχηρές και ισχυρές πράξεις αλληλεγγύης παγκοσμίως, έχεις έναν ακόμη λόγο να τιμήσεις αυτή την γιορτή.

Οι γυναίκες έχουν δύναμη, έχουν λόγο, έχουν πλέον ισχυρή παρουσία παντού και ιδιαίτερα στα media και την showbiz δείχνουν την μεγάλη υπεροχή και διαρκή εξέλιξη τους. Γυναίκες με προσωπικότητα που αποτελούν πρότυπα με το στιλ τους, με τον τρόπο ζωής και δράσης, ενώ γοητεούν με τις απόψεις τους για πολλά θέματα.

Εμείς θα κάνουμε σήμερα ένα αφιέρωμα σε γυναίκες που μέσα από το στιλ τους μας επηρεάζουν και δίνουν αυτοπεποίθηση σε όλες μας, μας εμπνέουν και μας παροτρύνουν να παραμείνουμε δυναμικές, μοναδικές, original και υπέροχες…γυναίκες!

Vivienne Westwood

@viviennewestwood

Εδώ και χρόνια η punk γιαγιά της Μόδας, μάχεται για τα πιστεύω της, κερδίζοντας τον τίτλο της κορυφαίας ακτιβίστριας στο χώρο. Ανθρώπινα δικαιώματα, περιβάλλον, δεν διστάζει με κάθε τρόπο να υπερασπιστεί τις αντιλήψεις της. Αντισυμβατική, επαναστατική, πρωτοποριακή και αρκετές φορές προκλητική στις δημιουργίες της – και όχι μόνο. Ως ένθερμη ακτιβίστρια χρησιμοποιεί τα σλόγκαν στα ρούχα και στα αξεσουάρ της, που λειτουργούν όπως περίπου τα πανό των διαδηλώσεων. Η ίδια έχει αγωνιστεί εναντίον της βιομηχανίας κρέατος που καταστρέφει τα ύδατα και έχει συμμετάσχει σε πολλές καμπάνιες της Peta και άλλων οργανώσεων. Ένα μοναδικο στιλ ζωής που λατρεύουμε και επικροτούμε!

Kate Middleton

Splash/Ideal Images

Η δούκισσα του Cambridge έχει δείξει εδώ και χρόνια μία σταθερή συνέπεια ως προς το συμβουλευτικό και φιλανθρωπικό της έργο. H Kate Middleton όμως έκανε και την επανάσταση στην γκαρνταρόμπα μίας «γαλαζοαίματης», αποδεικνύοντας μέσα από τις δικές της εμφανίσεις όλα αυτά τα χρόνια, ότι μπορεί να περιλαμβάνει κομμάτια, όχι απαραίτητα ακριβά, που φοριούνται ξανά και ξανά, συνδράμοντας έτσι στην προώθηση της βιώσιμης μόδας.

Jennifer Lopez

Reuters

Η γυναίκα που τα κάνει όλα: Showoman, ηθοποιός, επιχειρηματίας, ακτιβίστρια, φιλάνθρωπος, μητέρα, σύντροφος και σταρ. Μπορεί και  εναλάσσει τις σέξι εμφανίσεις επί σκηνής, ή τα red carpet OMG σύνολα της με τα κολάν και τις φόρμες της όταν χαλαρώνει με την οικογένεια της. Δυναμική και με ισορροπία στην προσωπική της ζωή, παλεύει και βρίσκεται πάντα στην κορυφή!

Victoria Beckham

Splash/Ideal Images

Η διάσημη βρετανίδα κατάφερε από Posh girl να γίνει η κορυφαία σχεδιάσρια του Power dressing!Έχει μία αγαπημένη οικογένεια, είναι πάντα διακριτική, ενώ κατάφερε μέσα από την δουλειά και το στιλ της να γίνει γρήγορα ένα από τα κυρίαρχα ονόματα της βρετανικής βιομηχανίας της μόδας.

Chiara Ferragni

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Η εκατομμυριούχος Ιταλίδα fashion blogger και επιχειρηματίας, μέσα στην πανδημία  χρησιμοποιήσε τα social media της για να συγκεντρώσει χρήματα για τα νοσοκομεία του Μιλάνου. Η Ferraghi με το στιλ της επηρεάζει εκατομμύρια followers, αλλά παραμένει με ένα αβίαστο τροπο ανθρώπινη και χαριτωμένη μαμά και σύζυγος.

Stella McCartney

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney)

Έχοντας βαθιά οικολογική συνείδηση υπήρξε από τις πρώτες σχεδιάστριες που αναζήτησε τρόπους για να υπάρξει βιωσιμότητα στον τρόπο παραγωγής των ρούχων της. Ο μινιμαλισμός και οι κομφορμιστικές γραμμές, είναι μερικά στοιχεία που την χαρακτηρίζουν και την έχουν κάνει αγαπητή στο κοινό της, το οποίο την ακολουθεί πιστά σε κάθε της νέο βήμα. Οι καμπάνιες της έχουν αντίστοιχη θεματική και στις φωτογραφίσεις της επιλέγει πάντα δυνατές εικόνες θέλοντας να ευαισθητοποιήσει με αυτόν τον τρόπο το κοινό.

Billie Eilish

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BILLIE EILISH (@billieeilish)

Η μελωδική, βελούδινη φωνή της σε συνδυασμό με τα δυναμικά beats των τραγουδιών της και το εκκεντρικό στυλ της, μοιάζουν να έχουν πια ταυτιστεί απόλυτα με την φωνή των σύγχρονων εφήβων.Τραγουδά για θέματα που όλους μας έχουν αγγίξει, ενώ έχει επιλέξει ένα στιλ σαν «πανοπλία» που δεν αφήνει κανέναν να κρίνει το σώμα της αλλά να εστιάζει στην μουσική της.

Bella Hadid

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Το διάσημο  μοντέλο με την λατρεία στα 90s και τα φαρδιά ρούχα, είναι μούσα της Gen Z και πολιτικά ενεργή στα social, τόσο για θέματα της πατρίδας της Παλαιστίνη, όσο και για ζητήματα κοινωνικά. Συμμετέχει σε φιλανθρωπικές οργανώσεις, παρέχει βοήθεια, ενώ πρόσφατα δώρισε μερος των εσόδων της από την Εβοδάδα Μόδας στην Ουκρανία.

Kristen Stewart

 

Splash/Ideal Images

Το boyfriend στιλ της είναι πηγή έμπνευσης για πολλές γυναίκες στον κόσμο. Βέβαια, στο κόκκινο χαλί πολλές φορές μας έχει εκπλήξει ευχάριστα με τις επιλογές της ενώ συνήθως προτιμά, μίνι φορέματα και σορτσάκια που να αναδεικνύουν τα καλλίγραμμα πόδια της, ενώ φοράει συχνά δημιουργίες Chanel που είναι ambassador. Διατηρεί πάντα μία ελευθερία στις εμφανίσεις της και έναν δυναμισμό που πηγάζει από την μοναδική της προσωπικότητα και την κάνει να ξεχωρίζει!

Zendaya

Getty Images

H αρχή έγινε με την  συλλογή Tommy x Zendaya  που έκανε με τον Tommy Hilfiger και την ανέδειξε στον ευρύτερο κοινό για την σχέση της με την μόδα, ενώ ακολούθησαν συνεργασίες με την Lancôme σαν global ambassador και τον οίκο Bulgari! Στην περσινή απονομή των ‘Oσκαρ, η Zendaya ήταν αυτή που έκλεψε τις εντυπώσεις και απέδειξε ότι δεν βρίσκεται τυχαία πλέον στην κορυφή των πιο stylish γυναικών και ασκεί τεράστια επιρροή με το μοναδικό της στιλ σε όλο τον κόσμο. Με την μοναδική της  ικανότητα να συνδυάζει δύναμη και θηλυκότητα η Zendaya μας έχει κατακτήσει! Ενώ φέτος έλαβε και τον τίτλο: Fashin Icon της χρονιάς.

Read More

And More