Stay stylish

Iδέες από τις influencers για να μείνουμε σπίτι χωρίς να χάσουμε το στιλ μας

Το δεύτερο Lockdown είναι γεγονός. Ξεκίνησε εδώ και λίγες μέρες στη χώρα μας με το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού να μένει σπίτι αναγκαστικά. Μένω σπίτι, δουλεύω από εκεί και φοράω άνετα και χαλαρά σύνολα.

Το πρώτο ρούχο που μας έρχεται στο μυαλό είναι οι φόρμες. Άλλωστε πάντα μέσα στο σπίτι είχαμε ένα χαλαρό styling που δεν μας θύμιζε σε τίποτα δουλειά, υποχρεώσεις και εξωτερικές δουλειές, γιατί να το αλλάξουμε τώρα; Φόρμες, χαλαρό φούτερ και παντόφλες είναι τα βασικά κομμάτια της καραντίνας χωρίς να είναι καθόλου κακό, αφού μας ξεκουράζουν και μας κάνουν να νιώθουμε ωραία.

Επειδή όμως το λάθος στην καραντίνα είναι να αφήσεις τη ρουτίνα να σε παρασύρει, κάνε μία μικρή αλλαγή κάθε μέρα στο πρόγραμμά σου και γιατί όχι και στην εμφάνισή σου, για να νιώθεις εσύ κυρίως καλύτερα και να περνάει και ο χρόνος πιο ευχάριστα.

Εγώ έκανα μία βόλτα στο instagram και όλα τα σύνολα που θα δούμε σήμερα έρχονται από τις αγαπημένες influencers που και αυτές μένουν σπίτι και κάνουν τη δουλειά τους από εκεί.

@anoykyve

Σίγουρα οι παντόφλες έχουν την πρώτη θέση στα σύνολά μας μέσα στο σπίτι, αλλά και οι μπαλαρίνες είναι μία λύση που αξίζει να δοκιμάσεις για να αλλάξεις και λίγο mood. Eδώ σε ένα χαλαρό styling με δύο αγαπημένα κομμάτια: μαύρο παντελόνι και ελαφρύ πουλόβερ με ρίγες.

@ariviere

Οι γήινες αποχρώσεις ταιριάζουν άψογα στο ύφος που θέλουμε μέσα στην καραντίνα αφού είναι ξεκούραστα και πολύ κομψά. Αν μένεις και με το αγόρι σου αξίζει να φορέσεις καποια μέρα ένα μπεζ χαλαρό σύνολο με wide leg παντελόνι και ένα ωραίο ζακετάκι, λύση που είναι εύκολη και σε απομακρύνει από τις καθιερωμένες φόρμες.

@chamillecharriere

Την μεγάλη επιστροφή της καζάκας στα trend της σεζόν στην έχω ήδη υπογραμμίζει και αν την έχεις αποκτήσει τώρα θα την φορέσεις και μέσα στο σπίτι χαλαρά με όλα τα αγαπημένα σου bottom κομμάτια, ακόμα και την φόρμα σου.

@carodaur

Kόκκινο χρώμα που πάντα μας ζεσταίνει την καρδιά. Τώρα μέσα στην καραντίνα φόρεσέ το με τζιν και ανέβασε τη διάθεσή σου με μία μόνο κίνηση.

@leiasfez

Οι πιτζάμες φοριούνται πολύ τώρα αλλά και τα σύνολα που θυμίζουν πιτζάμες ακόμη περισσότερο. Άνετα και στιλάτα θα σου δώσουν χάρη τόσο στην κουζίνα όσο και στο zoom meeting που έχεις.

@monikh

Καρό πουκάμισο με ένα παντελόνι σε χαλαρή γραμμή ή και τη φόρμα σου! Κομμάτια που έχεις σίγουρα μέσα στην ντουλάπα καιρός να φέρουν ανανέωση στα σύνολα της καραντίνας.

@monikh

Άνετο καρό παντελόνι που θα συνδυάσεις με πλεκτό, με φούτερ ή και με χαλαρό πουκάμισο, για τις μέρες που αφού θα κάνεις όλες τις δουλειές, θα πιεις και ένα on line ποτό – καφέ με τις φίλες σου για να πείτε τα νέα της εβδομάδας.

@monikh

Το λευκό σου τζιν θα γίνει το αγαπημένο σου μέσα στην καραντίνα, ειδικά αν έχει και χαλαρή γραμμή, γιατί πολύ απλά έχει το σωστό χρώμα για να συνδυαστεί με όλα σου τα χρωματιστά πλεκτά.

@vikyandthekid

Το slip dress θα συνδυαστεί με τζιν πουκάμισο ή με μία ζακέτα και θα δώσει άλλο αέρα στα σύνολά σου μέσα στο σπίτι. Δοκίμασέ το και θα με θυμηθείς.

@weworewhat

Ολόσωμες φόρμες σε χαλαρό ύφος φοριούνται όλη μέρα και σου χαρίζουν την άνεση που ζητάς χωρίς να κόβουν όμως καθόλου πόντους από το στιλάτο αποτέλεσμα που θέλεις να έχεις πάντα.

 

 

 

Read More

And More