Jacquemus: To νέο concept store αντλεί έμπνευση από το… μπάνιο του σχεδιαστή

Ο Simon Porte Jacquemus o Γάλλος σχεδιαστής, που οι τσάντες και τα αξεσουάρ του έχουν κατακτήσει τον κόσμο της υψηλής μόδας, ξέρει να μας εντυπωσιάζει με κάθε του νέο concept.

Tώρα λοιπόν έκανε  στα εγκαίνια ενός ακόμα pop- up καταστήματος το νέο  “Jacquemus 24/24” μόλις άνοιξε στα Selfridges του Λονδίνου είναι εμπνευσμένο από το μπάνιο του σχεδιαστή!

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACQUEMUS (@jacquemus)

Πάτα το βελάκι δεξιά και δες το μοναδικο concept store.

Το pop-up κατάστημα έχει το όνομα “Le Bleu” και όπως σημειώνει ο οίκος με αφορμή το λανσάρισμά του, “δημιουργήσαμε εμπειρίες Jacquemus που σχετίζονται με το νερό”. “Le Splash”, εξάλλου, ονομάζεται και η συλλογή του σχεδιαστή για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2022, που παρουσίασε στη Χαβάη.

3 διαφορετικοί χώροι που έχουν στηθεί για να προσφέρουν τη διασκέδαση και το χιούμορ για το οποίο φημίζεται ο Simon Porte Jacquemus.

Το “The Corner shop” που μοιάζει μ’ ένα σουρεαλιστικό μπλε μπάνιο, με μια τεράστια οδοντόπαστα στη βιτρίνα, και φυσικά, ρούχα και αξεσουάρ Jacquemus.

Το “Le Vestiaire”, που μιμείται τα αποδυτήρια μίας πισίνας, τα οποία προσφέρουν στους αγοραστές μία 3D εμπειρία. 

Ενώ θα βρεις εδώ και τον αυτόματο πωλητή “Jacquemus 24/24” από τον οποίο μπορεί να αγοράσει τις τσάντες Chiquito και Bambino, αποκλειστικά σε μπλε χρώμα 24 το 24ωρο! 

Read More

And More