Jacquemus: Μία ακόμη ανατρεπτική καμπάνια από τον φοβερό Γάλλο σχεδιαστή

O Jacquemus καταφέρνει πάντα να μας εντυπωσιάζει με τις συλλογές, τις καμπάνιες και τα fashion project που συνεχώς ανεβάζει στο Instagram του brand του. Τώρα λοιπόν για μία ακόμη φορά κάνει την ανατροπή και φωτογραφίζει τον Πορτορικανός ράπερ Bad Bunny  για την νέα του campaign.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JACQUEMUS (@jacquemus)

(Πάτα το βελάκι δεξιά στην φωτογραφία και δες όλη την ανατρεπτική καμπάνια του Jacquemus)

Ο Benito Antonio Martínez Ocasio, όπως είναι το πλήρες όνομά του, απαθανατίστηκε στο εξωτικό Μαϊάμι από το φωτογραφικό φακό των Tom Kneller και Zoey Radford, με ρούχα ανδρικά και γυναικεία που έχουν όλα τα χαρακτηριστικά των συλλογών του Jacquemus με χρώμα και fresh style πλάι σε πισίνες, πάνω σε jet ski και roller skates δίνοντας ένα τέλειο summer mood.

 O γνωστός ράπερ βρίσκεται αυτή την περίοδο στην επικαιρότητα εφόσον  ξεκινά άμεσα  η μουσική του περιοδεία  με το όνομα  “Último Tour Del Mundo” και φαίνεται να είναι sold out! O ίδιος έχει ένα δικό του εκκεντρικό στιλ και τον έχουμε δει να ροκάρει πολύχρωμα μανικιούρ, μίντι καρό φούστες και σύνολα με mesh στοιχεία σε πλήθος περιστάσεων, από τη σκηνή μέχρι τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί, έτσι ήταν σχετικά εύκολο για αυτόν να ποζάρει με την ίδια άνεση φορώντας ανδρικά ή γυναικεία σύνολα από την νεα collection του Jacquemus!

Read More

And More