Jennifer Aniston: Tο στιλ της παραμένει κομψό από τα «Φιλαράκια» μέχρι και σήμερα

H Jennifer Aniston ξαναβρίσκει τα «Φιλαράκια» της, για ένα μόνο επεισόδιο, που θα προβληθεί 27 Μαΐου, κάνοντας τους φαν της σειράς πολύ  ευτυχισμένους.

 Η διάσημη ηθοποιός ξεκίνησε την μεγάλη  καριέρα της με αυτή την περιβόητη σειρά, που μέσα από τα επεισόδια της, αγαπήσαμε και αυτή αλλά και το στιλ της. Εκεί στα 90s, η Αniston βρήκε ξεκάθαρα το δικό της στιλ που συνεχίζει να το έχει μέχρι σήμερα! Στηριζόμενο σε μία capsule γκαρνταρόμπα, με ευέλικτα  κομμάτια, που δημιουργούν τις statement εμφανίσεις της, η διάσημη ηθοποιός έχει ένα ξεχωριστό δικό της στιλ, που λατρεύουμε να παρακολουθούμε για την διαχρονικότητα του.

Φορέματα, δερμάτινα jacket, τζιν shorts, καπέλα, φουλάρια είναι μερικά από τα κομμάτια που φοράει ξανά και ξανά, όσα χρόνια και να περάσουν, όσα trend και να έρθουν.

Το τέλειο με τις εμφανίσεις της Aniston, είναι ότι  μοιάζει πάντα να είναι άνετη και αυτός είναι ένας άλλος λόγος που η εμφάνισή της μοιάζει τόσο ελκυστική. Η Aniston  γνωρίζει  πολύ καλά πλέον τι της ταιριάζει και δεν παρασύρεται από τις τάσεις, αυτό είναι το μυστικό για κάθε στιλάτη γυναίκα, αφού κρύβει από πίσω το βασικότερο αξεσουάρ που είναι η… αυτοπεποίθηση!

Η Aniston λατρεύει το minimal style και στα 90s φορούσε τα πιο όμορφα φορέματα με λεπτές τιράντες σε μαύρο χρώμα, ένα κομμάτια all time classic που άνετα φοράμε και σήμερα.

To style αυτό το καθιέρωσε και στο red carpet, με strapless φορέματα σε απλές γραμμές μονόχρωμα, χωρίς sequin details, κάνοντας την διαφορά.

Λατρεύει τα τζιν σε όλα τα χρώματα και τα συνδυάζει με σακάκια και suede booties εδώ και πολλά χρόνια.

Τα γυαλιά που δεν αποχωρίζεται έχουν σχήμα aviator, της πάνε και δεν τα αλλάζει με κανένα trend.

Tης αρέσουν τα μακριά μάλλινα παλτό σε βασικά χρώματα, κυρίως μαύρα και μπεζ για τις κρύες μέρες.

Φοράει πάντα φουλάρια και μαντήλια στο λαιμό δίνοντας ένα new boem στιλ στις χειμερινές της εμφανίσεις.

Τα καπέλα είναι η αδυναμία της και έχει πάρα πολλά στην συλλογή της.

 Συνδυάζει τα τζιν της με army jacket και σανδάλια για look που δεν έχουν ημερομηνία λήξης.

Ξέρει ότι το δυνατό της σημείο είναι τα πόδια της και τα αναδεικνύει ακόμη και στις red carpet εμφανίσεις της.

Τολμάει δερμάτινα στο red carpet και καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Στις πρωινές της εμφανίσεις ειδικά αν είναι επίσημες «ορκίζεται» στα midi φορέματα και πολύ καλά κάνει.

Είναι από τις λίγες που φόρεσαν πιο glam boho κομμάτια στο red carpet αλλάζοντας τον «χάρτη» του style στο κόκκινο χαλί.Eδώ με δημιουργία Roberto Cavalli

Λατρεύει τα αέρινα υφάσματα και τα pastel χρώματα, οι εμφανίσεις της με τέτοια κομμάτια είναι ονειρεμένες.Eδώ με δημιουργία Saint Laurent.

Το σώμα της βοηθάει να στηρίξει και πιο sculpture δημιουργίες που απαιτούν τέλειες αναλογίες και υπέροχη επιδερμίδα.Eδώ με δημιουργία Versace.

Τα μαλλιά της έχουν πάντα ένα effortless style  ακόμη και στις red carpet εμφανίσεις της και της πάνε πάρα πολύ!Eδώ με δημιουργία Dior στις Χρυσές Σφαίρες 2020.

Αξέχαστη εμφάνιση με vintage Galliano for Dior φόρεμα χωρίς σουτιέν και με σιλουέτα που μάγεψε μετά από πολλά χρόνια ξανά τον πρώην της Brad Pitt.

 

Read More

And More