Jennifer Aniston: Τι φόρεσε στο reunion επεισόδιο για τα Φιλαράκια

Μετά από δέκα χρόνια προβολής και 17 χρόνια από το τελευταίο επεισόδιο, τα «Φιλαράκια» (Friends) επανήλθαν σε ένα επετειακό επεισόδια που έδειξε το συνδρομιτικό κανάλι HBO Max στις 27/5 και χθες είδαμε από την συχνότητα του Star.

Οι τηλεθεατές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ξανά τη Ρέιτσελ, τη Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ, τον Ρος, στον καναπέ του Central Perk, σε μια αξέχαστη βραδιά γεμάτη αναμνήσεις, δάκρυα χαράς και συγκίνησης, αλλά και πολλούς special καλεσμένους. Σε μια μοναδική τηλεοπτική βραδιά γεμάτη χαρά αλλά και έντονο συναίσθημα, οι πολυβραβευμένοι πρωταγωνιστές ξαναζωντανεύουν αγαπημένες και αξέχαστες στιγμές και αναρωτιούνται πως θα ήταν οι ζωές των χαρακτήρων τους σήμερα ενώ υπόσχονται να μην αφήσουν να περάσουν άλλα 17 χρόνια μέχρι την επόμενη επανένωσή τους.

Η Jennifer Aniston για αυτή την επετειακή συνάντηση επέλεξε ένα tailored μαύρο παντελόνι και ένα sheer body με ντεκολτέ και ανοχτή πλάτη, πολύ εντυπωσιακή και πολύ chic! H Aniston λατρεύει το μαύρο χρώμα και το φοράει πολύ συχνά τόσο σε red carpet εμφανίσεις της, όσο και στα every day σύνολα της. Δες εδώ ένα απολαυστικό αφιέρωμα στο μοναδικό της στιλ που αγαπάμε να βλέπουμε από τα «Φιλαράκια» μέχρι σήμερα!

Read More

And More