Jennifer Lopez – Ζendaya: Στο Couture show του οίκου Schiaparelli με εκπληκτικά look!

Σήμερα ξεκινάει η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής στο Παρίσι, που θα κρατήσει μέχρι την Πέμπτη και όλοι οι μεγάλοι οίκοι θα μας δείξουν τις Couture συλλογές τους, με διάσημες καλεσμένες στο front row και υπέροχα street style.Μία εβδομάδα με High Fashion μόλις ξεκίνησε και το show του οίκου Schiparelli ήταν το πρώτο!

Photo by Jacopo Raule/Getty Images

Επίσημες καλεσμένες στο show που παρουσίασε ο Daniel Roseberry ήταν η Jennifer Lopez και η Zendaya με εκπληκτικά Couture look του οίκου. Η Lopez φόρεσε ένα rufflerd white Couture coat από φυσικά λευκά πέταλα τριαντάφυλλου, που συνδύασε με κολάν λευκό ζιβάγκο γόβες του οίκου και statement Couture χρυσά γυαλιά που έκαναν την διαφορά.

Photo by Jacopo Raule/Getty Images

Η Zendaya φωτογραφήθηκε με Couture drama σύνολο,  top με statement σχέδια στο μανίκι και maxi ντραπέ φούστα που είχε effect σαν horse tail στο πίσω μέρος, πολύ εντυπωσιακό!

Photo by Estrop/Getty Images)

 

Photo by Estrop/Getty Images

 

Photo by Estrop/Getty Images

 

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue France (@voguefrance)

Δεν υπήρχε καλύτερος τρόπος να ξεκινήσει η Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής από το εντυπωσιακό Couture show του οίκου Schiaparelli με μοναδικές δημιουργίες που για μία ακόμη φορά μας εντυπωσίασαν με την Υψηλή αισθητική τους.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη i-D (@i_d)

Eνώ viral έγινε το μοντέλο που περπάτησε κρατώντας ένα robot babe στην αγκαλιά του.

Kεντρική φωτογραφία Getty Images

Read More

And More