KLOSTI: Καλωσόρισε την άνοιξη με το ωραιότερο Μαρτάκι!

Η άνοιξη είναι εδώ και τα φωτεινά χρώματα μαζί με τα υπέροχα φλοράλ μοτίβα ανανέωσαν το KLOSTI – το ηλεκτρονικό κατάστημα με τα όμορφα χειροποίητα αντικείμενα  που είναι εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση!

Ο Μάρτης είναι εδώ και μαζί και η άνοιξη και η παράδοση θέλει τον μήνα αυτόν να φοράμε “μαρτάκια” βραχιολάκια για να προστατευτούμε από τις πρώτες ακτίνες του ήλιου! Το KLOSTI για την άνοιξη του 2022 συνεργάζεται με τρία διαφορετικά εργαστήρια και προτείνει ιδιαίτερα χειροποίητα μαρτάκια από σμάλτο, ασήμι αλλά και κεντημένα στο χέρι!

Δες το ιδιαίτερο μαρτάκι με την καρδιά από σμάλτο εδώ!

Κλασική επιλογή, το χελιδόνι από σμάλτο, μας αρέσει πολύ!

Το KLOSTI εμπνέεται από την ελληνική παράδοση και αγαπάει πολύ το κέντημα – μια τέχνη που παραμένει ζωντανή! Οι λεπτομέρειες της κάθε βελονιάς καθιστούν το κάθε μαρτάκι μια μοναδική δημιουργία!

Tο μαρτάκι-ματάκι είναι μια ξεχωριστή δημιουργία που την βλέπεις εδώ!

Το μαρτάκι-πασχαλίτσα είναι μια αγαπημένη δημιουργία που την βλέπεις εδώ!

Για όσους αγαπούν τις λεπτεπίλεπτες δημιουργίες, τα ασημένια και επίχρυσα μαρτάκια είναι τα κομψότερα βραχιολάκια για την φετινή άνοιξη!

 

Το μαρτάκι με την επίχρυση μαργαρίτα τη βλέπεις εδω!

Δες όλη την συλλογή του KLOSTI εδώ!

Η παραγγελία σου γίνεται εύκολα και γρήγορα στο www.klosti.com ή τηλεφωνικά στο 211-8008795! Ό,τι και αν επιλέξεις έρχεται άμεσα στη διεύθυνσή σου, όμορφα συσκευασμένο για δώρο και έτοιμο να το χαρίσεις ή να το χαρείς!

 

Read More

And More