Kαλοκαιρινές τσάντες: Tα σχέδια που έχουν ήδη ξεχωρίσει φέτος

Η τσάντα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο βασικά αξεσουάρ στην καθημερινότητα κάθε γυναίκας. Συνήθως, ανάλογα με την ώρα της ημέρας και την περίσταση, αλλάζει και το ύφος της τσάντας που κρατάμε. Το ξεκίνημα μιας νέας σεζόν, όπως είναι το καλοκαίρι σηματοδοτεί και την εμφάνιση νέων τάσεων σε τσάντες.

Έχουμε κάνει τα απαραίτητα αφιερώματα στις τάσεις για τα ρούχα και έχεις ίσως έχεις ήδη αποφασίσει τι στιλ θα έχεις αυτή την σεζόν. Έχεις αποφασίσει, όμως, με τι τσάντες θα το συνδυάσεις; Τα φετινά trends είναι αρκετά και ήδη σου έχουμε υπογραμμίσει τα πιο δυνατά, καιρός να δούμε ποια σχέδια τελικά έχουν κυριαρχήσεις και τι κρατάνε τα πιο στιλάτα κορίτσια.

Πάρτε έμπνευση λοιπόν από τα επικρατέστερα στιλ καλοκαιρινής τσάντας επικρατέστερα στιλ τσάντας που βλέπουμε να κρατούν τώρα οι fashion insiders και δείτε τι λείπει από τη δική σας συλλογή.

@selintufanoglou

Tο μεγάλο μαλακό δερμάτινο clutch που μας σύστησε ο οίκος Bottega Veneta είναι το αγαπημένο των it girls και το συνδυάζουν με casual style ξεφεύγοντας από το κλισέ «το clutch το κρατάμε μόνο βράδυ».

@anoukyve

Οι τσάντες που είναι πλεκτές και έχουν δερμάτινες λεπτομέρειες αποτελούν την λύση για την αγορά που θες κάνεις και να αποκτήσεις την τσάντα που κρατάς τώρα αλλά και στον νησί.

@juliesfi

Η δερμάτινη τσάντα πουγκί είναι η αγαπημένη εδώ και δεκαετίες των γαλλίδων και αποτελεί ένα κομμάτι που σίγουρα θα δώσει το σωστό style στα καθημερινά καλοκαιρινά σου σύνολα.

@naaomiross

Οι χρωματιστές τσάντες πάντα είναι μία καλοκαιρινή επιλογή, φέτος κάνε την διαφορά και κράτησε έντονες αποχρώσεις όπως το κίτρινο ή το πράσινο.

@monikh

Οι τσάντες από καμβά έχουν μεγάλο σχήμα και εκτός από την παραλία πλέον μπορούν να μας συνοδεύουν και στα daily look μας .

@monikh

Οι ethnic τσάντες αλλάζουν σχήμα και αποκτούν γραμμές πιο urban για να τις κρατάς μέσα στην πόλη αυτό το καλοκαίρι.

@zinafashionvibe

Οι ψάθινες τσάντες έχουν την φήμη της παραλίας αλλά αν το σχήμα τους είναι μικρό και έχουν λουράκι τότε δεν  μπορώ να σκεφτώ πιο σωστή λύση για τα σύνολα πόλης.

@tineadraa

Οι λευκές δερμάτινες τσάντες πάντα είναι ψηλά το καλοκαίρι, φέτος έχουν γεωμετρικό σχήμα και μικρό σχήμα.

@tineandraa

Οι πράσινες τσάντες κάνουν παντού την εμφάνιση τους ειδικά αν έχουν την υπογραφή της Bottega Veneta. Σίγουρα αυτό το σχέδιο δύσκολα το αποκτάς αλλά υπάρχουν προτάσεις σε αυτή την must απόχρωση για όλες μας.

@ariviere

Η κλασική ψάθινη τσάντα παραλίας δεν θα έλειπε από τις φετινές προτάσεις και έχει εδώ και σεζόν βρει την δική της θέση ακόμη και μέσα στην πόλη με effortless style.

 

 

Read More

And More