Kάννες 2021: Πότε θα γίνει το λαμπερό φεστιβάλ

Η διοργάνωση του μεγάλου κινηματογραφικού φεστιβάλ στις Κάννες επρόκειτο να πραγματοποιηθεί φέτος παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν κι άλλα ανάλογα event, λόγω της έξαρσης της πανδημίας. Πάντα ο Μάιος ήταν ο μήνας της μεγάλης αυτής οργάνωσης με διάσημους από όλο τον κόσμο να καταφτάνουν στο εμβληματικό κόκκινο χαλί και να μας χαρίζουν glam και style.

Η φετινή πρώτη ημερομηνία του Φεστιβάλ Κινηματογράφου στις Κάννες προβλεπόταν για τον Μάιο, την περίοδο 11-22 του μηνός, αλλά λόγω της κατάστασης με τον covid-19 που δυστυχώς δεν έχει βελτιωθεί, ειδικότερα στην Γαλλία που τα κρούσματα ανεβαίνουν, τα σχέδια τους άλλαξαν και η ημερομηνία μεταφέρθηκε για τον Ιούλιο. Συγκεκριμένα, συζητούν για τις 6-17 Ιουλίου, για τον λόγο του ότι τέλη Ιουνίου φιλοξενείται το φεστιβάλ διαφήμισης στον ίδιο χώρο.

Βέβαια, επικρατεί μια ανησυχία γύρω από την ημερομηνία διεξαγωγής της διοργάνωσης και οι οργανωτές θέλουν ιδανικά να μεταθέσει το Φεστιβάλ για τον Οκτώβριο. Αυτή η σκέψη, όμως, δεν δείχνει να πραγματοποιείται, καθώς το φθινόπωρο διεξάγονται άλλα τέσσερα μεγάλα κινηματογραφικά φεστιβάλ, όπως το φεστιβάλ Βενετίας. Επομένως, η ημερομηνία παραμένει για τον Ιούλιο μέχρι κάποια επίσημη ανακοίνωση από τους διοργανωτές.

Read More

And More