Karl Lagerfeld: Ποιος ηθοποιός θα τον υποδυθεί στην σειρά που γυρίζεται για την ζωή του

Ο εμβληματικός Karl Lagerfeld έφυγε από την ζωή πριν 4 χρόνια αφήνοντάς μας μία τεράστια κληρονομιά. Το φετινό Μet Gala είναι αφιερωμένο σε αυτόν, ενώ ήδη έχουν αρχίσει γυρίσματα για μία ταινία με θέμα την ζωή του, όπου θα τον  υποδυθεί ο Jared Leto. Τώρα όμως ξεκινάει όμως και μία σειρά στο Disney+ που θα μας δείξει όλη την ζωή του σχεδιαστή και το βασικό ρόλο θα παίξει ο ηθοποιός Daniel Brühl.

 

Splash/Ideal Images

Σύμφωνα πληροφορίες η σειρά με τον τίτλο  Kaiser Karl θα μας δείξει : «την ανάδειξη του Karl Lagerfeld μέσα από την υψηλή ραπτική του Παρισιού την δεκαετία του 1970. Το 1972, ο 38χρονος Karl Lagerfeld φιλοδοξούσε να γίνει ο πιο διάσημος σχεδιαστής μόδας, την περίοδο που μεσουρανούσε ο Yves Saint Laurent. Αφού συνάντησε και ερωτεύτηκε τον Jacques de Bascher, έναν νεαρό δανδή, βρέθηκε να ανταγωνίζεται τον Yves Saint Laurent και τον Pierre Bergé. Γεμάτη από αντιπαλότητες, εγωιστικές μάχες, πάρτι και παρακμή, τραγικούς έρωτες και μαγικές φιλίες, αυτή είναι η ιστορία του Kaiser Karl και της φανατικής του αναζήτησης για αναγνώριση».

Τα γυρίσματα γίνονται αυτή τη στιγμή στη Γαλλία, στο Μονακό και την Ιταλία και περιμένουμε με ανυπομονησία να την δούμε!

 

Read More

And More