Karlie Kloss: Ξεκινάει μία νέα καριέρα στα media αγοράζοντας το περιοδικό i-D

To super model Κarlie Kloss, αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα στα επαγγελματικά της! Ενώ συνεχίζει επιλεκτικά την καριέρα του modeling,  ξεκινά την δική αυτοκρατορία στα media!Είναι αποφασισμένη να τα καταφέρει στον σκληρό αυτό τομέα και κάνει την κίνηση που πρέπει για ένα δυναμικό ξεκίνημα, αγοράζοντα το περιοδικό i-D!Τόσα χρόνια τη βλέπαμε να πρωταγωνιστεί στα media τώρα έφτασε η η ώρα να τα διευθύνει.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss)


Το διάσημο μοντέλο και επιχειρηματίας απέκτησε το i-D Magazine από την Vice Media, η οποία τελεί υπό πτώχευση! Η πώληση του i-D διεκπεραιώθηκε μέσω της νεοσύστατης εταιρείας της Kloss, της Bedford Media, στην οποία η ίδια είναι πρόεδρος. Οι όροι της συμφωνίας δεν γνωστοποιήθηκαν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη i-D (@i_d)


Το i-D Magazine είναι ένα επικό περιοδικό Μόδας, ιδρύθηκε το 1980 και έχει φιλοξενήσει τους μεγαλύτερους φωτογράφους: Mario Testino, Terry Richardson, Juergen Teller και πολλούς άλλους σε μοναδικές φωτογραφήσεις μόδας.Χαρακτηριστικό είναι το εξώφυλλο τπου περιοδικού που ε΄δω και δεκαετίες τα μοντέλα ή οι celebrities ποζάρουν με το ένα μάτι κλειστό!

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Karlie Kloss (@karliekloss)

Η Kloss είναι παντρεμένη με τον Josh Kushner, διευθυντή της επενδυτικής εταιρείας Thrive Capital και χτίζει σταθερά ένα επιχειρηματικό και φιλανθρωπικό προφίλ εδώ και καιρό. Είναι ιδρύτρια του «Kode with Klossy», ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού με αντικείμενο δωρεάν καλοκαιρινά τεχνολογικά camps για κορίτσια και σιγά σιγά όπως βλέπουμε κάνει και άλλα σημαντικά επιχειρηματικά βήματα.

Κεντρική φωτογραφία @karliekloss

 

 

Read More

And More