Kate Middleton: Oι εμφανίσεις στην Τζαμάικα «χτίζουν» την πιο chic ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα

Η δούκισσα του Cambridge μαζί με τον Πρίγκηπα William προσγειώθηκαν στην Τζαμάικα, τον δεύτερο σταθμό τους στην Καραϊβική και η Kate Middleton με τις εμφανίσεις της εκεί εντυπωσίασε, ενώ αν τις δούμε με λεπτομέρεια, όλες μαζί «χτίζουν» μία υπέροχη ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα!

Φωτογραφίες- Reuters

Στο αεροδρόμιο η Middleton επέλεξε ένα λευκό φαρδύ παντελόνι μ’ ένα κόκκινο Saint Laurent safari jacket το οποίο έχει στη γκαρνταρόμπα της από τα φοιτητικά της χρόνια! Το look της ολοκλήρωσε y τσάντα Mulberry, κοραλλένια κρεμαστά σκουλαρίκια από το Anthropologie και το Maya Torque Aquamarine βραχιόλι από το Halcyon Days με αναφορές στην Καραϊβική. 

Η δούκισσα του Cambridge αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο φορώντας  υπέροχο φόρεμα μίντι σε κίτρινο Marigold χρώμα του οίκου Roksanda .Το φωτεινό χρώμα που διαθέτει το κομψό φόρεμα είναι ένας φόρος τιμής στο κίτρινο που απεικονίζεται στη σημαία της νησιωτικής χώρας και το οποίο συμβολίζει τον ήλιο που την πλημμυρίζει. Το συνδύασε άψογα λευκές γόβες Αquazzura, ένα δερμάτινο clutch Salvatore Ferragamo, επίσης σε λευκό,  κρεμαστά σκουλαρίκια Sézane κι ένα χρυσό μπρασελέ της τζαμαϊκανής σχεδιάστριας Lashawnda Bailey-Miller

Στην συνέχεια εμφανίστηκε με ένα πολύχρωμο vintage φόρεμα με ρίγες σε κοραλί, κίτρινο και τιρκουάζ χρώμα και ιδιαίτερα μοτίβα που συνδύασε με slingback γόβες Russell & Bromley, κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλες Maria Black και το χρυσό μπρασελέ της τζαμαϊκανής σχεδιάστριας Lashawnda Bailey-Miller. 

Μία ακόμη εμφάνιση με κοστούμι και τον αγαπημένο της οίκο: τον Alexander McQueen. Το συνδύσε με λευκές γόβες  Jimmy Choo και μια vintage raffia τσάντα, κρεμαστά σκουλαρίκια με πέρλες Maria Black και το χρυσό μπρασελέ της τζαμαϊκανής σχεδιάστριας Lashawnda Bailey-Miller είναι τα κοσμήματα στα οποία επέμεινε. 

Read More

And More